Kosár
A bevásárló kosár tartalma üres

Elektromos grillek

Válasszon

Elektromos grillek

Új grillt vagy füstölőt keres kertjébe, esetleg konyhájába? Az electronic-star minőségi, rozsdamentes kerti grillekben kínál háztartásába. Most elérhetővé válnak az egyedi grillek az ízletes grillezett zöldségek, húsok, csirkék vagy finom panini elkészítésére. Elég kiválasztani az elképzelései szerinti grillt vagy füstölőt a kínálatunkból.

Kerti grilljeink nemcsak nagy teljesítményűek, de dizájn kivitelezésüknek köszönhetően kertjét egy stílusos hellyé varázsolják. Kínálatunkban kerti grillek különféle változatait találja: raclette grill, forgó grill nyárssal, elektromos és faszén grillek. Grilljeink némelyikével füstölhet is, így egy multifunkciós segédeszközökké válnak.

A Klarstein és OneConcept márkák praktikus konyhai grilleket is kínálnak, amelyeknek köszönhetően otthona kényelmében varázsolhat ízletes grillezett ételeket. Imádja a sült bagetteket és paniniket? Kínálatunkban multifunkciós kontakt panini grilleket is talál. A OneConcept füst nélküli elektromos grillekkel az erkélyen is sütögethet.

Szívesen készít ételeket grillezéssel és sütéssel? Akkor kínálatunkból még érdekelhetik az elektromos minisütők is. A minisütőben sütés egyszerű és praktikus. Olajsütőinkkel egészségesen süthet. Olaj nélkül készítheti el velük az ízletes hasábburgonyát vagy húst.