Sörcsap

Válasszon
Sorrend
21 Találatok "Sörcsap"
Szűrés és rendezés
Sörcsap

A frissen csapolt sör mindig a legfinomabb. Kényeztesse magát ezzel az élménnyel a sörcsapjainknak, sörhűtőinknek és a maláta forraló üstjeinknek köszönhetően. Kényelméről a Klarstein és a OneConcept márkáink gondoskodnak, amelyek a nagyon jó minőséget és az átdolgozott dizájnt egyesítik magukban.

Vigye haza a sör örömeit! Sörcsapjaink gondoskodnak az állandó élményről. Az átdolgozott rendszernek köszönhetően a malátalikőr nyomása mindig megfelelő lesz. A megfelelő csatlakoztató csap adapternek köszönhetően bármilyen hordót csapra verhet a kedvenc söréből.

 

 

 

A hőszabályzós hűtő rendszer gondoskodik arról, hogy a sör mindig megfelelően le legyen hűtve. Minőségi sörcsapjaink stílusosak és praktikusak. Kínálatunkban maláta forraló üstöket és házi sörfőző berendezéseket is talál, amelynek köszönhetően otthon is elkészítheti a saját sörét. Lehet kezdő vagy tapasztalt hobbi malátagyártó, kínálatunkból kiválaszthatja a legjobb konyhai cikkeket a munkájához.

Egy új vendéglátóipari egységet rendez be? Akkor a konyhából  nem hiányozhat a fagyasztó, a minőségi sütő és a mikrohullámú sütő sem. Érdekelhetik a mixerjeink is, amelyeknek köszönhetően elképzelései szerint keverheti ki az italokat. Az electronic-star kínálatában minőségi háztartási cikkeket talál a kisebb vendéglátóipari egységek számára is. Vásároljon új konyhai kisgépeket online, még ma!


Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.