Gyümölcsfacsarók

Új gyümölcsfacsarót keres háztartásába? Az electronic-star kínálatában nagyon jó minőségű gyümölcs- és zöldségfacsarókat talál, amelyeknek köszönhetően mindig friss gyümölcs- vagy zöldségleve lehet otthon. Kezdjen el egészségesebben élni, és vegyen egy új gyümölcsprést! Felejtse el az édesített italokat és vezessen be étrendjébe egy egészségesebb alternatívát.

Választhat citrusprések, valamint gyümölcs- és zöldségprések közül. A narancsra és más citrusfélékre alkalmas facsarónak köszönhetően kézben tarthatja a vitaminbevételét. A kar egyszerű lenyomásával finom levet nyerhet a grépfrútból, lime-ból vagy citromból. Teljesen egyszerűen, erőfeszítések nélkül juthat hozzá. 

A gyümölcs- és zöldségpréseket OneConcept és Klarstein márkáinknak köszönhetően szerezheti be. Facsarja ki a kertjében termett friss, érett gyümölcsöket főzés és áram nélkül. Nyerjen ízletes gyümölcslevet almából, bogyós gyümölcsökből vagy cseresznyéből. Gyümölcsfacsaróink nagyon jó minőségűek. A legkisebb probléma  nélkül megoldható a kezelésük. 

Más élelmiszert is szét kell turmixolnia, nem csak gyümölcsöt és zöldséget? Akkor hasznát veheti a nagyon jó minőségű multifunkciós mixereinknek is. Különböző típusú merülő vagy asztali turmixgépek közül választhat. Nekünk köszönhetően kitűnő smoothie italok készítését is megtanulhatja. Kezdjen el egészségesebben élni az electronic-star webáruház konyhai gépeinek köszönhetően!

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.