Gyümölcsfacsarók

Vásároljon gyümölcscentrifugát olcsón online

Legyen szó finom gyümölcslevekről vagy zöld smoothie-ról: egy gyümölcscentrifuga minden jó háztartásban megtalálható. Mi a fontos a gyümölcscentrifuga vásárlásakor? Milyen modellek léteznek és mire alkalmasak a legjobban? Merüljön el a gyümölcslevek csodálatos világában, és találjon választ néhány gyakori kérdésre.

Milyen gyümölcscentrifuga rendszerek léteznek?

A gyümölcscentrifugákat elsősorban különleges technológiájuk alapján lehet megkülönböztetni. Egyes konyhákban centrifugális rendszerű függőleges facsaró található. A gyümölcslevet centrifugálással nyerik ki. A gyümölcslé minőségét azonban rontja, hogy a gyümölcslé a gyümölcscentrifugálás során felmelegszik. Az eredmény a fontos tápanyagok elvesztése.

Sokkal jobbak a lassú, vízszintes csigamozgással rendelkező, lassan forgó gyümölcscentrifugák. Az így préselt gyümölcslevek megőrzik vitamindús voltukat. Függőlegesen forgó csavaros gyümölcscentrifugák is kaphatók. Aki siet, annak megvan az az előnye, hogy gyorsabban présel ki több levet, mint a vízszintes eszközök.

Nagyobb mennyiségű gyümölcs préselésére vannak víznyomással működő készülékek. Az ilyen almaléfacsarók már nem igazi konyhai készülékek. Kényelmesen használhatóak kültérben, a vízcsatlakozás közelében. A gyümölcscentrifuga egy másik típusa a gőzcentrifuga. A gőzfűtés és az azt követő sterilizálás hosszú eltarthatósági idővel rendelkező gyümölcsleveket eredményez.

Friss gyümölcslé vagy dobozos gyümölcslé: mire a legalkalmasabbak a készülékek?

A Klarstein Applebee édes ízeket hoz az életébe. Gőz segítségével levet készít a bogyókból és gyümölcsökből, zselét, kompótot vagy gyümölcslevet. A melegítésnek és az azt követő sterilizálásnak köszönhetően a termékek több hónapig tárolhatók. A Klarstein Bella Elegance gyümölcscentrifuga vízszintesen forgó csigával egy lassú gyümölcscentrifuga gyümölcsökhöz, zöldségekhez, levelekhez, fűszernövényekhez és diófélékhez. Minden árnyalatú gyümölcslevek vagy turmixok elkészítéséhez használhatja.

A Klarstein Fruitberry gyümölcscentrifuga a lassú, függőleges csavaros préselésű gyümölcscentrifugák kategóriájába tartozik. Gyümölcsökből, zöldségekből, levelekből, gyógynövényekből vagy diófélékből készült friss gyümölcslevekhez. A Waldbeck gyümölcs puncs kézítő víznyomással működik. Szőlő- vagy almafacsarónak alkalmas.

Vásárolja meg a megfelelő gyümölcscentrifugát

Ha rendszeresen nagyobb mennyiségű magvas gyümölcsöt vagy szőlőt szeretne levet facsarni, a Fruit Punch jó választás. Ha hosszabb eltarthatósági idejű gyümölcsleveket szeretne, vásároljon Klarstein's Applebee-t. Ha friss, kiváló minőségű, minél több tápanyagot tartalmazó gyümölcsleveket keres, akkor a Klarstein Fruitberry vagy a Bella Elegance készülékeket ajánljuk.

Gyakran ismételt kérdések a gyümölcscentrifugákról

Mi mindent lehet feldolgozni egy gyümölcscentrifugával?

Használhatja gyümölcsök, zöldségek, leveles zöldségek és vízben áztatott diófélék préselésére.

Milyen típusú berendezések a legjobbak?

Attól függ, hogy milyen gyümölcsleveket szeretne előállítani, milyen mennyiségben, milyen sebességgel és minőségben. A vízszintes lassú gyümölcscentrifugák a legsokoldalúbbak. A csigaprés alacsony fordulatszámának köszönhetően kíméletesebben préselik a levet, mint más prések. Ezenkívül bármilyen szokásos présanyaggal megbirkóznak, csendesek és optimális léhozamot biztosítanak. A vízszintes kialakítás miatt azonban több helyet foglaltak el a konyhában.

Miért olyan fontos a fordulatszám a gyümölcslégyártásban?

Minél lassabb a fordulatszám, annál simább a gyümölcscentrifugálás folyamata. A gyümölcslé alig meleg. Ez megőrzi az értékes vitaminokat és egyéb tápanyagokat.

Az egyes alkatrészek mosogatógépben moshatóak?

Nem. Függetlenül attól, hogy műanyagból vagy fémből készültek, az egyes részeket mindig ajánlott kézzel tisztítani, hogy megóvjuk őket. Kövesse a felhasználói kézikönyv utasításait.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.