Paddleboard

Válasszon
Sorrend
36 Találatok "Paddleboard"
Szűrés és rendezés
Paddleboard

Paddleboardok - lehetőleg készletben, tartozékokkal együtt

Itt mindent megtalál a paddleboardozáshoz: felfújható paddleboardok készletben a megfelelő evezőkkel és egyéb kiegészítőkkel.

A stand-up paddle boarding népszerű trenddé és az egész család számára elérhető szabadidősporttá vált. Ezt a sportot bárhol lehet űzni, a tavon vagy a folyón, gyakran nem messze a háztól. A sport nem áll meg a szörfözésnél sem, hiszen ma már léteznek olyan eveződeszka-modellek, amelyek szörfdeszkává alakíthatók. Szörfözésre is használhatóak. Nem meglepő, hogy ez a sportág ilyen népszerűvé vált, hiszen elképesztően sokoldalú. Ez a fajta mozgalom nem új keletű. A SUP sportként is ismert evezős deszkázás egy formája a Hawaii polinéziai halászoktól ered. Hagyományosan felegyenesedve ülnek a kenuba.

Paddleboard vásárlása

Csak a megfelelő felszereléssel lehet igazán jól szórakozni. A SUP deszkának meg kell felelnie az elképzeléseidnek és igényeidnek. Üzletünkben neves paddleboard gyártók deszkáit találja, amelyeket kifinomult technológia, jó minőség és tartósság jellemez. A különböző deszkák, evezők és egyéb felszerelések széles választéka létezik. Ezért nem is olyan könnyű kezdőként megvenni a megfelelő paddleboardot. Fényt viszünk a sötétségbe, és segítünk megtalálni a megfelelő táblát.

Felfújható evezőpad vagy fix?

Az elérhető paddleboardok legfontosabb megkülönböztető jegye a konstrukció. Eredetileg csak keménylemezek voltak, más néven hardboardok. A szörfdeszkákhoz hasonlóan szilárd anyagból készülnek, nem kell felfújni őket, de télen nem lehet őket helytakarékosan tárolni. Időközben a piacon megjelentek a felfújható deszkák is. Ezek ma a leggyakrabban vásárolt termékek. Felfújva elképesztően kemények, és a tömör deszkákhoz hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek. Előnye, hogy nagyon könnyen tárolhatja őket az autóban vagy télen a pincében. A felfújható deszkákat a repülőgépre is gond nélkül felviheti. Hátránya a valamivel kisebb tartósság a fix paddleboardhoz képest. A manapság nagyon tartós anyagoknak köszönhetően azonban manapság már a felfújható evezőlapok is sokat kibírnak.

Lapátok

A lapátok közötti különbségek nem csak vizuálisak. Elvileg különbséget kell tenni a változó hosszúságú lapátok (teleszkópos lapátok) és a fix hosszúságú lapátok között. A változtatható hosszúságú lapát két- vagy háromrészes, így jobban igazítható a saját igényeihez. A rögzített evezőt viszont pontosan méretre kell megvásárolni.

Evezőlap vásárlás - lehetőleg készletben

Üzletünkben kiváló minőségű felfújható evezőlapátokat talál a megfelelő evezőkkel és egyéb kiegészítőkkel, mint például nagynyomású szivattyú, tároló hátizsák, teleszkópos evező és javítókészlet. A praktikus készletekkel mindent megkap, amire szüksége van az induláshoz, ráadásul pénzt is megtakaríthat, mintha egyenként vásárolná meg őket.

A paddleboardozás az egész család számára kiváló vízi sport. Az alapfelszerelés készletként kényelmes, könnyen szállítható és télen is gond nélkül tárolható. Mire vár még?

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.