3 év jótállás 14 napos elállási jog

DJ felszerelések

DJ felszerelések

Kezdő, vagy haladó lemezlovasok Mekkája! Kontrollerek, keverőpultok, DJ-fejhallgatók, vagy csatlakozók széles skálája. Mindent itt van, amire szükséged lehet. A részleteken nem múlhat a buli sikere. Mindezt hihetetlenül előnyös ár/érték arányban.

Professzionális két és háromcsatornás keveroket kínálunk, de a három és négycsatornás keveroket is megtalálja DJ felszerelésekkel foglalkozó kínálatunkban. Amennyiben többcsatornás keveropult érdekelné, mindenképpen értékelni fogja a jó minoségu nyolc és tízcsatornás mixpultokat, melyeket hihetetlen jó ár/érték arányban kínálunk. Nálunk azok is megtalálják a számításaikat, akik stúdiókeveroket keresnek. Mixpultok széles választéka folyamatosan bovülo kínálattal, csakis az electronic-star eshopjában.
Digitális DJ kontrollereink többek között a következo márkákból választhatóak: Koolsound, Reloop, DJ-Tech, Ibiza. A DJ-Tech iMix az egyik legközkedveltebb termékünk a DJ kontrollerek közül. Próbálja ki Ön is, vagy válassza ki az igényeinek legjobban megfelelo DJ kontrollert. Kínálatunkban talál úgy egy, mint kétcsatornás DJ kontrollert is.
Professzionális DJ CD lejátszóinkkal garantáltan meg lesz elégedve. Ibiza Doppel CD lejátszó, DJ-Tech iScratch, Ibiza Global DJ, Skytec, Power Dinamycs, Koolsound, csak néhány az általunk forgalmazott profi színvonalú DJ CD lejátszók közül. Gazdag online kínálatunkban egyaránt megtalálja az egy, illetve dupla CD –s DJ CD lejátszókat. DJ CD lejátszó érdekelné MP3 –mal? Megtalálta! DJ CD lejátszóink MP3 –mal már bizonyítottak, legyen szó egy, vagy dupla CD –s MP3 DJ CD lejátszókról. Az electronic-star.hu DJ CD lejátszói biztosan nem fognak csalódást okozni Önnek.
Számos nagy brand képviselteti magát online üzletünkben, a Skytec, Reloop, Behringer, Citronic és az iDance DJ fejhallgatók ugyanúgy képviseltetik magukat, akárcsak a Koolsound. DJ fejhallgatóink biztosítják az ideális hangzást, a professzionális fejhallgatóktól méltán elvárt minoséget, valamint a flexibilitást. Dj fejhallgatóink precízen állíthatóak, kényelmesek és aki a színes, egyedi kivitelu fejhallgatókat részesíti elonyben, az is válogathat fejhallgató kínálatunkból.

fel