Hangfal szettek

Válasszon
Sorrend
43 Találatok "Hangfal szettek"
Szűrés és rendezés
Hangfal szettek

Erős hangfal készletet keres bárok, klubok vagy tánciskolák hangosítására? Webáruházunkban kitűnő audio készleteket talál, amelyek minden hangból kihozzák a maximumot. Ráadásul minőségi konstrukciójuk és gyors összeszerelhetőségük is jól jön majd, miközben az egyik rendezvényről a másikra szállítja őket. Válasszon elképzelései szerinti hangfalakat kényelmesen, online!

A hangfal készletek erősítőből és hangfalakból állnak, kábelek teljes körű készletével kiegészítve. Ennek köszönhetően széleskörű lehetőségei vannak más tartozékok csatlakoztatására. Számos készletünk a „plug and play“ alapelven nyugszik. Ezzel a működési elvvel tényleg minden kezdő vagy alkalmi DJ megbirkózik. 

Zenés buli szervezésén gondolkodik? Vásároljon nálunk kedvező áron aktív hangfalakat, amelyeket egyszerű kezelni. Játssza le kedvenc zenéjét kényelmesen a Bluetooth vevővel okostelefonján, tabletjén vagy notebookján keresztül! Analóg csatlakozás is a rendelkezésére áll USB és SD olvasó formájában. Az electronic-star kínálatából nem hiányoznak a mikrofonok sem, amelyeket énekre és beszédre is használhat. 

A minőségi hang kedvelőit webáruházunk passzív hangfalak széles választéka várja. Ezek az energiát az audio rendszer erősítőjéből nyerik. Főleg nagyobb terek hangosítására használják őket. Győződjön meg róla a saját fülével, hogy az electronic-star hangtechnika elsőosztályú hangot nyújt. 

 
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.