Darts

Válasszon
Sorrend
16 Találatok "Darts"
Szűrés és rendezés
Darts

Célpontok a dartshoz

A darts nagyon népszerű. Nem csoda, hiszen szórakoztatnak és szórakoztató társasági estéket biztosítanak. A puha végű nyilak lehetővé teszik a beltéri használatot. Így anélkül élvezheti a dartsot beltérben, hogy aggódnia kellene a falak vagy a bútorok károsodása miatt. Az üzletben modern darts és darts gépek nagy választékát találja. Olvasson a különböző változatokról és arról, hogy mire kell figyelnie, ha darts táblát szeretne vásárolni.

Vásároljon darts gépeket - nagyszerű választás mindenki számára

A dartsot régen a kocsmában játszották, de idővel egyre népszerűbbé vált. Ezért nem meglepő, hogy sokan szeretnének otthonukban egy elektronikus darts táblát. A modellek az évek során folyamatosan fejlődtek. A sok variációval rendelkező játékok sok szórakozást és változatosságot nyújtanak, például:

  • visszaszámlálás 301, 501 vagy 701
  • krikett
  • shanghai

A 70 változatnak köszönhetően mindig az Ön igényeihez igazíthatja őket. A szám a modelltől függően változik. Például a Dartor célpont 26 különböző játékot tartalmaz több mint 70 változattal, míg a Masterdarter célpont 38 játékot és 211 játékváltozatot tartalmaz. A résztvevők lehetséges száma is változó. Például akár 8 vagy 16 játékos is játszhat. Különleges funkció: ha nincsenek csapattársak, a darts tábla virtuális ellenfelet kínál. Azonnali kezdéshez megkapod a szükséges tartozékokat is, mint például a darts, a századok és a tartalék hegyek.

Elektronikus darts táblák - előnyök

A beépített dartboard játékszámítógép az érzékelőknek köszönhetően kényelmesen számolja a pontokat, és a LED-kijelzőn leolvashatja azokat. Nagyon fárasztó az összes játékos minden dobása után felírni és megszámolni a pontokat. Egy modern darts-tábla megteszi ezt neked. A pontszám mellett azt is mutatja, hogy melyik játékos következik, és hány dobás van még hátra az aktuális játékból. A modern modellek darttartókkal és ajtókkal rendelkeznek, amelyek használaton kívül védik a célt a portól és a szennyeződésektől. Érdemes tehát közelebbről megvizsgálni és összehasonlítani az egyes termékeket. Egy modern dartsgép jelentős hozzáadott értéket kínál egy egyszerű darts táblához képest.

Darts tábla vásárlása

Akár a nappaliban, akár a kertben vagy a garázsban, a dartsozás jó társaságban népszerű hobbivá vált. Ha darts táblát szeretne vásárolni, akkor előre meg kell értenie, hogy mi a fontos az Ön számára. Ha a darts-tábla elektronikus, megspórolhatja magának a pontok számolásának gondját. A dartsgép átveszi az irányítást. A dobással folytathatja a dobást, és nem kell folyton számolnia. Összességében kiváló minőségű anyagokat kell használni, hogy a céltábla rendkívül tartós legyen, és a nyilak ne pattogjanak le róla. Válassza ki kedvenc célpontját az online áruházban. Különböző dart céltáblák és tartozékok nagy választékát találod, amelyek szintén a csomag részét képezik. Annak érdekében, hogy a sikertelen dobások esetén ne sérüljenek meg a falak és a lakásban található bútorok, a darts-ok műanyag puha hegyekkel rendelkeznek, amelyek optimálisan illeszkednek a céltáblába.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.