Biokandallók

Válasszon
Sorrend
46 Találatok "Biokandallók"
Szűrés és rendezés
Biokandallók

Vásároljon etanolos kandallót online, és élvezze a hangulatos tüzet a sötétben

Ha olyan kandallót keres, amely rugalmasságot biztosít és nem igényel sok gondozást, az etanolos kandalló jó választás. Az Electronic Star webáruházban lehetősége van stílusos és könnyen tisztítható etanolos kandallót vásárolni. Itt megtudhatja, hogy milyen kiválasztási kritériumok fontosak egy ilyen modern kandalló vásárlásakor.

Etanol kályha - álló kandalló korommaradványok nélkül

A hagyományos kandallókkal ellentétben az etanolos kandallók nem hagynak kormot. Ezért nem rendelkeznek füstelvezetővel. A bioetanolt inkább folyékony állapotban ég el. A hagyományos kandallókhoz hasonlóan ez az égési folyamat lángot hoz létre. A kandalló különleges hangulatot kölcsönöz a környezetnek, és otthonos érzést kölcsönöz otthonának. Ideális a hideg őszi és téli napokon a kandalló melletti hangulatos üldögéléshez. Az etanolos kandallót nyári estéken is használhatja, amikor a hűvös szél miatt megborzong.

Bioetanolos kandalló - nagy modellválaszték az Electronic Star Onlineshopban

Elegáns kandallókollekciónkban olyan etanolos kandallót vásárolhat, amely szabadon elhelyezhető a padlóra. Etanolos asztali kandallót is kínálunk. Válasszon oszlop alakú, négyzet alakú és egyenes vonalú modellek, modern tűztorony vagy modern etanol lámpa közül. Az olyan neves gyártók, mint a Blumfeldt, a Klarstein és a OneConcept etanol kályhákat gyártanak különböző anyagokból és modern kivitelben. A klasszikus kivitelű változatok ajtóval vannak felszerelve, amely mögött az etanolláng ég. A modern változatok négyzetes, kerek vagy ellipszis alakú üveghengerrel rendelkeznek. Legyen szó purista vagy vintage kandallókról: webáruházunkban a lakberendezéshez illő, változatos stílusú bioetanol kandallókat talál.

Vásároljon etanolos kandallót - vonzó modell minden otthon számára

Ha korlátozott a hely a nappalijában, ez nem jelenti azt, hogy le kell mondania az etanolos kandalló ötletéről. Válasszon például egy kompakt etanolos asztali kandallót, vagy döntsön egy karcsú kandallóoszlop mellett. Ha kellemes hangulatban szeretné fogadni a vendégeket, akkor javasoljuk, hogy az előszobában etanol lámpákból álló lámpatesteket használjon. A vidéki stílusú modell hagyományos kandallókeretbe van helyezve, és különösen alkalmas fantáziadús karácsonyi díszítéshez. Ha egy fatüzelésű kályha megjelenését szeretné elérni, választhat bioetanolos kandallót, amely külön tárolóhellyel rendelkezik a rönkök számára. A pompás belső térbe egy nemesfémből készült filigrán tűztorony illik. Keresse meg kínálatunkban az Ön által választott modellt, és szállítsa kényelmesen házhoz!

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

Lehet-e etanolos kandallóval fűteni a helyiségeket?

Mivel az etanolos kandallók lángot termelnek, hőt sugároznak a helyiségekbe. A kandalló méretétől függ, hogy képes-e egy egész helyiséget kifűteni. Javasoljuk, hogy erre a célra nagyobb etanolos kandallót (szabadon álló) használjon. Nagyobb mennyiségű etanolhoz is tervezték.

Biztonságosak-e a bioetanolos kandallók?

Az etanol illékony folyadék, amely meggyullad. A tűzveszély tehát alig különbözik a fatüzelésű kandallóétól.

Milyen gyakran kell szellőztetni az etanolos kandalló használatakor?

A szén-dioxid-túladagolást a beltérben a hagyományos szellőztetéssel történő rendszeres légcserével lehet megelőzni.