Bluetooth hangfalak

Válasszon
Sorrend
37 Találatok "Bluetooth hangfalak"
Szűrés és rendezés
Bluetooth hangfalak

Bluetooth hangfalak

Az okostelefonok diadalmas korszaka megállíthatatlan, de lényegében már megvalósult és elindult útjára a német lakosság több mint egyharmadának a kezébe. Már 2009 óta növekedő tendenciát mutat és még korántsincs vége. Az okostelefonok beépített hangszóróin keresztül mégsem tökéletes a zenehallgatás. Néha olyan érzésünk van, mintha a zene egy pléhdobozból jönne.

Bluetooth hangszórók – mobil használata

Bluetooth hangszóróknak nagyon sok előnye van. Például nagyon könnyen csatlakoztatható az okostelefonhoz vagy a tablethoz. Okostelefon vagy tablet – a hangszórókat minden olyan berendezéssel össze lehet kötni , amelynek van bluetooth funkciója. Hogy az Ön személyes zenei könyvtára teljes terjedelmében jól hallható legyen, csak a bluetooth funkciót kell aktiválnia, elhelyezni a berendezést kb. 20 cm-re a hangszórótól, amit később be is kapcsolhat. A csatlakozási rendszer automatikusan beindul és létrejön a csatlakozás. Ha ez nem történik meg és fogja kérni a PIN kódot, akkor szükséges lesz az Ön berendezésének megadni a hangszóró factory-code -át. Ez általában „0000“ vagy „1234“. Legjobb , ha ezt a számot ellenőrzi a használati utasításban.

Bent vagy kint – a bluetooth mindenhol működik

A bluetooth hangszóró segítségével az egész lakásban hallgathat zenét, még szokatlan helyeken is. Szeretne zuhanyozás közben áriát hallgatni? Vagy éppen a konyhában, főzés közben szeretné hallgatni a kedvenc együttese zenéjét? Vagy éppen a vendégeket szeretné táncba vinni a nappaliban? Ez csak egypár lehetőség a bluetooth hangszórók kihasználására otthon, a négy fal között. De ha a kertben vagy a parkban szeretne zenét hallgatni, egyszerűen jól fel kell tölteni az elemeket és semmi sem fogja útját állni a zenehallgatásnak. Az ilyen mobil hangszórók a kellőképpen feltöltött elemekkel akár egész éjjel kellemes zeneszóval kényeztetik a füleit.

Vezeték nélküli hang a hangszóróból – Mi szerint ismeri fel a minőséget?

A bluetooth hangszórók  minőségét természetesen csak akkor tudjuk valójában megítélni, ha már saját fülünkkel halljuk a zenét, amelyet közvetít. Az embernek a saját esztétikai érzésére kell támaszkodnia. Ha például a basszus hang túlságosan átható, akkor valószínű, hogy a magas és a közép tónusok nem tudnak kellőképpen érvényesülni. Azt az extra kényelmet, hogy szeretné-e kihasználni a hangszórót a telefonálásnál, mint handsfree berendezést , vagy más berendezések feltöltésére USB-n keresztül , mindenki dötse el saját maga, hogy mennyire lenne fontos a számára és megéri-e az esetleges magasabb árat. A variációk, úgymint bluetooth mini kivitelezésben , hordozható hangszórók, tehát kisméretű hangszórók, extrém módon megkönnyítik az átvitelt. Amikor a hangszóró már össze van kötve az okostelefonnal , akár 10 méter távolságra is tartózkodhat a berendezéssel anélkül, hogy számolni kellene a kapcsolat romlásával a bluetooth-n keresztül. Üzletünkben a vezetéknélküli hangszórók többféle változatát kínáljuk. Ami a külső kivitelezést vagy a speciális műszaki funkciókat illet, nagy választék áll a rendelkezésükre. Mini hangszórókhoz éppúgy hozzájuthat, mint egész rendszerekhez 3D hangzással a legkülönbözőbb színekben és formákban.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.