Vezeték nélküli headset

Malone vagy Auna márkáink vezeték nélküli mikrofon szettjei nemcsak magabiztos, korlátok nélküli fellépést tesznek lehetővé, de interaktív együttműködést is a közönséggel. Ehhez a szetteket takarékos technológiával is felszerelték, amely biztosítja a több órán át tartó használatot, kellemetlen megszakítások nélkül. Válassza ki kedvencét az electronic-star széles választékából, még ma!  

Nem gond az se, ha a headsetet csatlakoztatni szeretné valamihez. A Jack és XLR kimenettel különféle audio technikát csatlakoztathat. Ráadásul a hatókör akár a több tíz métert is eléri, amelyet főleg a helyszín vagy pódium bejárásakor értékel majd. Ezenkívül a mikrofonok különböző frekvencián működnek, így ha két előadó tartja a prezentációt, esetleg a közönséget is szeretnénk bevonni az előadásba, az sem okoz problémát.

Webáruházunk kínálatában mikrofon készleteket is talál, amelyeket bélelt szállító kofferrel adjuk. Így mindent biztonságosan és kényelmesen szállíthat el A pontból B-be. Ha például egy erős hangfal készletet is keres, akkor minőségi konstrukcióval, gyorsan összeszerelhető berendezéseket is kínálunk Önnek. Ez majd jól jön, amikor az egyik eseményről a másikra kell eljutnia. 

Valamilyen rendezvényt, például képzést vagy szemináriumot szeretne technikailag bebiztosítani? Hang- és fénytechnikánkra mindig számíthat. Aktív és passzív hangfalaink kiegyensúlyozott audio tulajdonságai különféle jellegű rendezvényekre alkalmasak. Győződjön meg róla a saját füleivel, hogy az electronic-star hangtechnika elsőosztályú hangot nyújt.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.