Vezeték nélküli headset

Válasszon
Sorrend
10 Találatok "Vezeték nélküli headset"
Szűrés és rendezés

Vezeték nélküli headset

Malone vagy Auna márkáink vezeték nélküli mikrofon szettjei nemcsak magabiztos, korlátok nélküli fellépést tesznek lehetővé, de interaktív együttműködést is a közönséggel. Ehhez a szetteket takarékos technológiával is felszerelték, amely biztosítja a több órán át tartó használatot, kellemetlen megszakítások nélkül. Válassza ki kedvencét az electronic-star széles választékából, még ma!  

Nem gond az se, ha a headsetet csatlakoztatni szeretné valamihez. A Jack és XLR kimenettel különféle audio technikát csatlakoztathat. Ráadásul a hatókör akár a több tíz métert is eléri, amelyet főleg a helyszín vagy pódium bejárásakor értékel majd. Ezenkívül a mikrofonok különböző frekvencián működnek, így ha két előadó tartja a prezentációt, esetleg a közönséget is szeretnénk bevonni az előadásba, az sem okoz problémát.

Webáruházunk kínálatában mikrofon készleteket is talál, amelyeket bélelt szállító kofferrel adjuk. Így mindent biztonságosan és kényelmesen szállíthat el A pontból B-be. Ha például egy erős hangfal készletet is keres, akkor minőségi konstrukcióval, gyorsan összeszerelhető berendezéseket is kínálunk Önnek. Ez majd jól jön, amikor az egyik eseményről a másikra kell eljutnia. 

Valamilyen rendezvényt, például képzést vagy szemináriumot szeretne technikailag bebiztosítani? Hang- és fénytechnikánkra mindig számíthat. Aktív és passzív hangfalaink kiegyensúlyozott audio tulajdonságai különféle jellegű rendezvényekre alkalmasak. Győződjön meg róla a saját füleivel, hogy az electronic-star hangtechnika elsőosztályú hangot nyújt.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.