Sous vide edények

Sous Vide főző - mobil megoldás gondosan elkészített ételekhez

Az ízeket megőrző, tápanyag- és egészségbarát főzés a modern mindennapi főzés elengedhetetlen részévé vált. Különösen népszerű a Sous vide főzés - ez egy kíméletes megoldás az ízletes és alakbarát ételek elkészítéséhez. Mi az a sous vide főzés és mire figyeljünk, ha sous vide főzőt vásárolunk? Itt bemutatjuk az alapvető funkciókat, és lehetőséget kínálunk arra, hogy még ma megvásárolja a kívánt készüléket online áruházunkban.

Mi a sous vide főzés - a mágneses főzés kulisszái mögé nézünk

A lassú főzéshez hasonlóan a sous vide főzés (sous vide = vákuum alatt) először egy vákuumzacskóba zárja az ételt. Ezután tegye egy vízzel teli edénybe. Az étel lehet például zöldség, hal és hús. Az alkalmazások köre nagyon széles. Most állítsa a készüléket a kívánt főzési hőmérsékletre. Nagyon pontos és ellenőrzött főzési folyamatot tesz lehetővé. A felmelegített ételekben lévő ásványi anyagok és vitaminok szinte teljesen megmaradnak. De miben különbözik a sous vide főző a lassú főzőtől? A Sous Vide segítségével olyan mobil megoldást választ, amely rendkívül rugalmas, és a lehető legnagyobb szabadságot biztosítja a mindennapokban.

Sous Vide főzők - ezeket a modelleket érdemes közelebbről megnézni

A készülékek klasszikus konyhai padlószekrényekként kaphatók. Maradjon a lehető legmozgékonyabb, különösen egy sous vide rúd segítségével. A merülőfűtőhöz hasonlóan dugja a Quickstick rudat a lábasba. A rúdba egy szivattyú van beépítve. A melegítés során a víz folyamatosan kering. A különböző teljesítményszintek mellett a készülékek a hőmérséklet-beállítási lehetőségekben is különböznek. Időzítővel ellátott modellek is kaphatók. Mivel a sous vide főzéshez szükség van egy vákuumgenerátorra is, ha akarja, kaphat egy olcsó készletet a boltunkban. A legtöbb konyhához olyan népszerű színekben kínálunk készülékeket, mint az időtálló fekete és ezüst vagy a stílusos retro piros.

Tanácsok a sous vide főzők megvásárlásához - az ideális készülék minden konyhába

Különösen a kis konyhákban gyakran nincs hely nagyszámú konyhai eszköz számára. Javasoljuk, hogy ehhez használjon egy helytakarékos sous vide rudat. A készlet akkor megfelelő, ha még nincs otthon porszívója. Ha kíméletesen szeretne főzni, miközben nyomon követi az időt, célszerű nagy teljesítményű készüléket használni. A gyakori, nagyüzemi használathoz a kompakt padlóegység az optimális. Böngésszen kollekciónkban és találja meg kedvenc modelljét!

Gyakran ismételt kérdések a Sous Vide főzővel kapcsolatban

Miben más a sous vide főzés?

A legfontosabb funkció a maghőmérséklet független meghatározásának képessége. Ugyanilyen figyelemre méltó az élelmiszerek korábbi vákuumban történő lezárása.

Milyen az energiahatékonysága a sous vide főzésnek?

Ez a készülék méretétől, teljesítményétől és funkcionális teljesítményétől függ. A tűzhelyhez és a sütőhöz képest rengeteg energiát takaríthat meg.

Mennyire egészséges a sous vide főzés?

A Sous vide főzés akár 17%-kal több tápanyagot is megőrizhet. Ezen kívül ez az ételkészítési módszer sok zsírt takarít meg.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.