Autó HiFi

Válasszon
Sorrend
48 Találatok "Autó HiFi"
Szűrés és rendezés
Autó HiFi

Autó HiFi

Életed a vezetés, imádod a járműveket és a bennük lévő komfortot? Az Auna márkájú autó HiFi rendszereinkkel minden vágyad teljesülhet. Nézz szét az autórádiók, hangszórók, autó hifi erősítők, autó hifi rendszerek, autós LCD monitorok, autó hifi csatlakozókábelek és tartozékok világában.

Ma már egyetlen autóból sem hiányozhat a jó minoségű zene, azaz egy kiváló sztereó audio rendszer, vagy sztereó audio HiFi rendszer. Az electronic-star nagy hangsúlyt fektet az autóba szerelhető audió rendszerekre. Autórádiók megtalálhatók a legkülönbözőbb nagy nevű gyártótól. Auna, Bora, Takara, Marquant, Grundig, Denver autórádiók egyaránt megtalálhatóak a kínálatunkban és a sort még folytathatnánk. Természetesen CD lejátszós autórádiókat is forgalmazunk, ahogy DVD lejátszós autórádiókat is. A CD, valamint DVD lejátszós autórádiókon kívül számos autórádió található a kínálatunkban, mely mp3 formátumú zenei állományok lejátszását is támogatja. Manapság egyre népszerűbbek az LCD kijelzős, érintőképernyos autórádiók is, melyeken nem csak hallgathatja, de nézheti is kedvenc zenei klipjeit. LCD kijelzős és érintőképernyős autórádióinkra akár a tolatókamerát is rákötheti, így garantáltan problémamentes lesz a parkolás, még rossz látási viszonyok közt is. Autórádióink USB és SD bemenetekkel is el vannak látva, így mp3 állományokat is könnyedén le tud játszani velük. A kor követelményeinek megfelelve Blutooth –al ellátott DVD lejátszós és LDC kijelzős autórádiókat is talál termékeink között.

Valami komolyabb érdekelné, esetleg komplett autó HiFi rendszer? Az electronic-star erre is kínál ideális és kiváló ár/érték arányú megoldást. 0.1 – es ahutó HiFi rendszereink biztosan meggyőzik, hiszen ha ez érdekli nyilván több basszusra van szüksége. Autó mélynyomóink garantálják önnek a szép es dinamikus basszus hangokat. 2.0 autó HiFi hangszóróink kiválóan hangosítják az autója enteriőrét, Auna, Daytona modelljeink már sokakat meggyőztek kiváló minőségükkel. Természetesen 2.1 –es, valamint 4.0 –ás autó HiFi rendszerek is megtalálhatóak nálunk. Minden autó HiFi rendszerünket a magas minőség és a kiváló ár/érték arány jellemez. Vásároljon Ön is autóHiFi rendszert az electronic-star –tól online. Vásároljon otthona kényelméből biztonságosan és gyorsan, a legalacsonyabb ár garanciájával.
Auna márkáju autóba való erosítőink a legmagasabb minőségi szintet képviselik. Amennyiben autó erosítőre van szüksége, csupán annyit kell eldöntenie, hogy kettő, vagy négy csatornás erősítőt szeretne-e vásárolni. Természetesen 4 és többcsatornás autó erősítőket is forgalmazunk, de ha autójába monoblokk erősítot szeretne beépíteni, nálunk erre is megtalálja a megfelelő megoldást.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.