Párásítók

Párásító vásárlás

Nemcsak az asztmások és az allergiások szenvednek a túl száraz beltéri levegő miatt. A párásító biztosítja az egészséges beltéri klímát. Legyen szó a magánszféráról, az irodáról vagy a munkahelyről, ez mindenhol fontos. De hogyan működnek ezek az eszközök, és miben különböznek egymástól?

Párásító - milyen előnyökkel jár?

A szobák levegője száraz lehet, főként a fűtési szezonban. Ez negatív hatással van az emberekre, valamint az állatokra és a növényekre is. A megoldás egy párásító megvásárlása. Ellenőrzött módon bocsátja ki a vizet a levegőbe. A magasabb páratartalom javítja a közérzetet, a komfortérzetet és az egészséget. A készülék például megnyugtathatja a légutakat. Az elégtelen, 45-55 százalék alatti páratartalom, kiszárítja a nyálkahártyákat. A kórokozók szinte akadályok nélkül bejuthatnak a szervezetbe. A száraz levegő növeli az influenzavírusos fertőzés kockázatát. A túl száraz levegő a következőket okozhatja:

 • Irritáló köhögés
 • Bőrviszketés
 • Fejfájás
 • Alvászavarok

Párásítók a hálószobába vagy más helyiségekbe - különböző típusok/fajták

Online áruházunkban különböző, az otthoni klímát javító eszközöket talál, például a Klarstein VapoAir Opal párásítóját, amely hétfokozatú porlasztóval párásítja a szoba levegőjét. Bármilyen alkalomra alkalmas, mivel eldöntheti, hogy hideg vagy meleg párásítóként működjön. A beállított páratartalom elérésekor a készülék kikapcsol, vagy ellenkező esetben, újra bekapcsol. A digitális páratartalom-jelzővel ellátott LED-kijelzőnek köszönhetően mindig mindent szem előtt tarthat.

Egy másik különleges készülék, amelyet megvásárolhat, a Monaco párásító, amely az ultrahangos technológiának köszönhetően finom vízködöt hoz létre, és antibakteriális szűrő segítségével eltávolítja a port, a baktériumokat és a penészt. Ily módon a készülék légmosóként is működik. A párásítás csökkenti a por mértékét és ezáltal az allergiás tüneteket. Az ionizátor a kellemetlen szagok, például a cigarettafüst ellen is segít.

Párásító - Fontos funkciók

Számos hasznos funkció és különleges tulajdonság:

 • Különböző porlasztási fokozatok
 • Automatikus üzemmód
 • Éjszakai üzemmód
 • Időzítő mód
 • Aroma diffúzor
 • Érintőképernyős kijelző
 • Távirányító
 • Automatikus jelzés, amikor a víztartály kiürül

Melyik párásítót válasszam?

Szükség esetén melegítéssel meleg köd hozható létre. Az aromadiffúzor illatosítja a vízpárát. Az érintőképernyőnek és a távirányítónak köszönhetően a kezelés egyszerű és kényelmes. A légmosók egyszerre párásítók és légtisztítók. Az egyik előnyük, hogy nagyon elegáns és tökéletesen illeszkedik a helyiségbe. A víztartály méretétől függően különböző helyiségekben használhatja. A gyártók további információkat adhatnak a készülék javasolt méretére vonatkozóan.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Milyen előnyei vannak a párásítónak?

Az egészséges, kiegyensúlyozott nedvességtartalom megakadályozza a nyálkahártyák kiszáradását, különösen a fűtési szezonban, és támogatja a szervezet védekezőképességét. A jó beltéri levegőnek köszönhetően fellélegezhet és egészséges marad. A hatékony ultrahangos szórófejek alkalmasak a folyamatos működésre. A működési zaj alig észrevehető.

Hogyan működik a párásító készülék?

Széles körben használják az ultrahangos porlasztókat. A vizet apró cseppekre bontja. Alacsony energiafogyasztással működnek. A légtisztítók például a port és a polleneket is kiszűrik.

Melyik funkció hasznos?

A különböző párásítási szinteknek köszönhetően a szobaklíma egyénileg beállítható a kívánt értékre. Az automata készülékek esetében a páratartalom egyénileg is beállítható. A beépített nedvességmérő folyamatosan méri az értéket és beállítja a szükséges teljesítményt. A kapcsolható ionizátor az oxigénmolekulákat negatív ionokká alakítja. Ez megkönnyíti a szűrést. A készüléket akár a kanapéról is vezérelheti a távirányítóval, az üzemidőt pedig az időzítővel állíthatja be.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.