Tésztagépek

Válasszon
Sorrend
1 Találatok "Tésztagépek"
Szűrés és rendezés

Tésztagépek

Szereti a frissen elkészített házi száraztésztát? Stílusos és minőségi cérnametélt- és tésztakészítő gépeink gondoskodnak a házi száraztésztájáról. Legyen mindig az ellenőrzése alatt az elfogyasztott élelmiszerek összetétele! Próbálja ki stílusos és minőségi Klarstein vagy OneConcept gépeinket, amelyekkel olasz tésztákat készíthet.

A friss házi száraztészta szerelmesei mind értékelni fogják Pasta Makerünket. Tésztakészítő gépeink minőségiek és tartósak a nemesacélnak köszönhetően. Válassza ki a megfelelő fejet pontosan arra a tésztafélére, amelyet szeret. Készítsen otthona kényelmében saját spagettit, raviolit, agnolottit, farfallet vagy tortellinit

Tésztakészítő gépeink időtlen dizájnnal jeleskednek és méreteikkel mindegyik konyhába illenek. Néhány készletünk tésztaszárítót is tartalmaz, így egy teljesen felszerelt segédeszközzé válnak a konyhában. Szereti a házi ételeket? Akkor érdekelhetik a házi kenyérsütőink is.

A tésztát gyorsan és egyszerűen elkészíti a minőségi konyhai robotgép, amelyet szintén megtalál a kínálatunkban. A mixerelésre kiválóak a multifunkciós mixereink. Készítsen otthon saját, házi ételeket mindig egészségesen és finoman. Ebben a gőzfazékunk is a segítségére lesz. Válasszon új konyhai kisgépet nálunk, online, még ma!

 

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.