Tésztagépek

Tésztagép - ideális a saját tészta hajtogatásához

Finom tészta csak étteremben kapható? Nem - ezeknek a népszerű ételeknek ugyanolyan sok változata készíthető otthon is. Ehhez megfelelő felszerelésre van szükség. Ez lehet elektromos tésztagép vagy kézi tésztagép. Vegyen részt a konyhában, és készítsen nagyszerű tésztaételeket egy minőségi tésztagép segítségével.

Egyedi tésztagép - különböző típusok különböző tésztákhoz

Saját tésztaételeket készíteni jó móka. A funkcionális tartozékoknak köszönhetően a műveletek könnyen elvégezhetők. Ennek különböző változatai vannak. Mielőtt tésztagépet vásárolna, tisztában kell lennie azzal, hogy a kézi vagy az elektromos meghajtású gép a megfelelő választás. A tésztakészítő gépek típusai: kézi működtetésű gépek, elektromos meghajtású változatok és teljesen automatikus gépek.

A kézi működtetésű gép egyenletes gyúrt tészta gyors feldolgozására van predesztinálva. A mellékelt hengerrel könnyedén kinyújthat sima és egyenletes tésztalapokat. Ezek alapján mindenféle tészta készül. Általános tanács: ha a tésztához elegendő lisztet adunk, mielőtt kinyújtjuk, nem fog a sodrófához ragadni - így később könnyebb lesz tisztítani is. Ez a géptípus töltött tészták készítésére alkalmas.

Az elektromos készülékek akkor jönnek szóba, ha nagyobb mennyiségű tésztát szeretne készíteni. Például ha azt szeretné, hogy az egész családja és barátai élvezzék a tésztát - hetente többször is? Ebben az esetben egy elektromos tésztakészítő kifizetődő lehet - akárcsak az esti partikra való tésztakészítésnél.

Ez lehet a válasz a következő kérdésre, hogy melyik tésztagépet vegyem meg? A legjobb tésztagép valószínűleg az, amelyik megfelel az Ön igényeinek.

Minőség, design és funkciók - a legjobb tésztagép kiválasztása

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy minőségi tésztagép, hogy könnyedén feldolgozhassa a friss tésztát? A krómozott acéllemez vagy rozsdamentes acél burkolat előnyös. A stabil asztali rögzítők vagy a nagy fesztávolságú rögzítő lábak biztosítják a biztonságos elhelyezkedést az asztalon és a biztonságot.

A tésztagépek további jellemzői közé tartoznak a rozsdamentes acélhengerek és a fa fogantyú. A kétoldalas, két szélességű rögzítő ideális az olyan tészták, mint a fettuccine (6,5 mm) és a tagliatelle (2,0 mm) elkészítéséhez. A különböző vastagságú, állítható gyúrógörgők optimálisak az egyenletes és sima tésztalapokhoz. Egész tésztalapok készíthetők belőle cannelloni, lasagne, ravioli és más töltött tésztákhoz. A rozsdamentes acél nemcsak nemes kialakítású, hanem könnyű karbantartás is.

Tésztakészítő gépek GYIK

Mitől lesz minőségi egy tésztagép?

A burkolat anyagának rozsdamentes acélból, a henger alumíniumból kell készülnie. Ez garantálja a hosszú eltarthatóságot és lehetővé teszi a könnyű karbantartást. Ha a megfelelő tartozékok könnyen felszerelhetők, ez megkönnyíti az intuitív kezelést. Az elkészíthető tésztatípusok sokféleségét a különböző tartozékok is jellemzik.

Milyen típusú tésztákat lehet készíteni tésztagéppel?

Alkalmas spagetti, ravioli, cannelloni, agnolotti, empanadas, tortillini, fettuccine és tagliatelle készítéséhez.

Mennyit kell fizetnem egy jó tésztagépért?

Ha elegendő egy kézi tésztagép, akkor csak körülbelül 40,00-50,00 euróra van szüksége egy jó tésztagép megvásárlásához. A hagyományos olasz modellek drágábbak, és 90,00 eurótól kaphatók. Elektromos tésztagépek és teljesen automata tésztagépek körülbelül 150,00 eurótól felfelé kaphatók.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.