Nordic Walking botok

Válasszon
Sorrend
38 Találatok "Nordic Walking botok"
Szűrés és rendezés
Nordic Walking botok

Nordic walking botok online vásárlása kiváló minőségben és jó áron

A nordic walking minden korosztály számára könnyű és mérsékelt sport, amely támogatja az anyagcserét és a szív- és érrendszert. Ennek a szabadidősportnak a jellemzője a kézzel végzett mozgás, amelyben a nordic walking botok fontos szerepet játszanak. Webáruházunkban nordic walking botok széles választékát vásárolhatja meg. Annak érdekében, hogy a botok tökéletesen illeszkedjenek Önhöz, több kritériumot is figyelembe kell venni a kiválasztásuk során. Itt megtudhatja, mi a fontos a nordic walking botok vásárlásakor, és miért olyan fontos a megfelelő pár kiválasztása.

A nordic walking botok elengedhetetlenek

A nordic walking a túrázás egyik formájának tekinthető, de a hagyományos túrázáshoz képest inkább az izmok erősítésére szolgál. Ennek során a botok fontos funkciót töltenek be. A földön lévő botokra támaszkodva leveszi a nyomást az ízületeiről - különösen a csípőről és a térdről. Ezért a megfelelő botok kiválasztása és helyes kezelése alapvető fontosságú.

A különbség a túrabotok és a nordic walking botok között

A hagyományos nordic walking botok használata nem jó ötlet. A nordic walking botokat viszonylag sík terepen való gyaloglásra tervezték. Másrészt a túrabotok alkalmasak a gyakran nagyon nagy magasságkülönbségekre. Vegye figyelembe azt is, hogy különböző típusú nordic walking botok léteznek. Hogy mik ezek, azt megtudhatja a következő pontban.

Nordic walking botok - állítható és különböző anyagokból készültek

A nordic walking botok fix és teleszkópos változatban is kaphatók. Ennek a változatnak az az előnye, hogy egyedileg állítható a magassága. Egy másik fontos szempont a nordic walking botok méretei. A hossznak és a fogantyúnak optimálisan kell alkalmazkodnia az Ön testének anatómiájához. Emellett a botok könnyű anyagokból, például szénből és alumíniumból, valamint szén- és üvegszálak keverékéből - az úgynevezett kompozitból - is kaphatók.

Tanácsok a nordic walking botok vásárlásához

A nordic walking botok mérete elsősorban az Ön testmagasságától függ. A szabály: "testmagasság centiméterben x 0,7". Ha kezdő nordic walkingos, és szeretne egy kis változatosságot, választhat teleszkópos botokat. A szénből készült modell általában valamivel drágább, de nagyon tartósnak számít. Az alumíniummal egy könnyű anyagot választ, vonzó ár/teljesítmény aránnyal.

Nordic Walking botok

Miért van szükség speciális botokra a nordic walkinghoz?

A botok az ízületek tehermentesítésére és a sport hatékonyságának elősegítésére szolgálnak. A túrabotokkal ellentétben ezeket viszonylag sík terepre tervezték.

Milyen anyag számít jó minőségűnek a nordic walking botok esetében?

A szén különösen népszerű. A botok nagyon nemes kialakításúak, és még nagyobb kihívások esetén is rendkívül stabilak maradnak.

Milyen hosszúak legyenek a Nordic Walking botok?

A helyes hossz kiszámításához szorozza meg a magasságát 0,7-tel.

Mi a fontos a nordic walking botok vásárlásakor?

A választás során ne csak a hossz, az anyag és a kialakítás, hanem a fogantyú kényelmét is vegye figyelembe. A kézhurok megkönnyíti a tipikus előre-hátra mozgást.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.