Vezeték nélküli hangfalak

vezeték nélküli hangszórók

Szeretné otthoni zenei rendszerét vezeték nélküli hangszóróval frissíteni, vagy okostelefonját vagy MP3-lejátszóját csatlakoztatni hozzá? Böngésszen a nagy választékban, amely minden igényt kielégít. De mi a fontos a hangszórókban, és milyen tulajdonságok különböztetik meg az egyes modelleket? Ez a cikk hasznos tippeket ad, amelyek segítenek a vezeték nélküli hangszórók vásárlásakor.

Vezeték nélküli hangszórók - mi olyan különleges bennük?

Ahogy a neve is sugallja, a Bluetooth vagy WLAN vezeték nélküli modellek kábel nélkül is boldogulnak. Ezt sokan kellemetlennek tartják, és csökkenti a hatótávolságot is. A kábel nélküli hangszórók nagy rugalmasságot és nagyobb rendet kínálnak. Nagyon jó és gazdag hangzást is kínálnak itt. A modern Bluetooth zenélődoboz nagyon népszerű a mobilitása miatt. Bárhol felállíthatja, ahol csak akarja, akár otthon, akár útközben, például a kertben, parkban vagy a strandon. Használhatja az összes Bluetooth-kompatibilis eszköz csatlakoztatására, amelyek különböző bemenetekkel rendelkeznek, például cinch vagy csengő:

 • Okostelefon

 • MP3 lejátszó

 • Tablet

 • Laptop

 • Asztali számítógép

 • Televízió

 • sztereó rendszer

A Bluetooth Box könnyen csatlakoztatható, ha a médiaeszköz, például mobiltelefon, rendelkezik Bluetooth-modullal, és nincs szüksége áramforrásra, mivel általában újratölthető akkumulátorral rendelkezik. A súlya 200 grammtól egy kilogrammig terjed.

Melyek a vezeték nélküli hangszórók különböző típusai, és melyek a különleges jellemzőik?

A hangminőség mellett a funkciók is meghatározóak: sok Bluetooth hangszóró rendelkezik AUX-bemenettel, amely praktikus az analóg lejátszóeszközök csatlakoztatásához, és lehetővé teszi a vezetékes jelátvitelt. A beépített mikrofonnal rendelkező modellekkel kihangosítást is végezhet. A híváskezelés és a lejátszás vezérlése különböző eszközökön is lehetséges, például a TRK-861 Bluetooth hangszórón. A választott modelltől függően ezek a kis hordozható hangszórók számos további funkciót kínálnak, például:

 • Rádió funkció

 • Fröccsenésálló tok, kültéri használatra

 • Beépített mikrofon

 • Kapcsolható basszus erősítés

 • Állítható magas és alacsony frekvenciájú szűrő

 • USB-port MP3-támogatással, zenelejátszás adathordozókról, pl. USB pendrive vagy MP3 lejátszó

 • Zenével vezérelt LED effektvilágítás

Vásároljon vezeték nélküli hangszórókat - melyiket válassza?

Az Electronic.star az Ön speciális online piactere. A termékválaszték széleskörű. Nézze meg a termékeket, és merítsen ihletet sokféleségükből és a felsorolt funkciókból. Mobil használat esetén több órás akkumulátor-üzemidőre kell számítani, mint például a Blaster DAB rádió esetében. Ha a hangszórót főleg útközben használja, akkor a legjobb, ha egy kis méretű és könnyű készüléket választ, esetleg fröccsenésálló burkolattal. Ha kihangosítóként szeretné használni, hasznos a mikrofon.

GYIK

Mik azok a vezeték nélküli hangszórók?

Modern hifirendszerrel rendelkezik, és megfelelő hangszórókat keres, vagy szeretné rugalmasan csatlakoztatni hozzá mobiltelefonját vagy más készülékét? Akkor modern Bluetooth hangszórókat kell vásárolnia. Lehetővé tesik a vezeték nélküli kapcsolatot. A parancsokat és jeleket Bluetooth-on keresztül fogadják. Az egységek között kapcsolat jön létre.

Milyen előnyei vannak a vezeték nélküli hangszórónak?

A Bluetooth vezeték nélküli hangszórót számos eszközhöz csatlakoztathatja. Nagyfokú kényelem, rugalmasság és mobilitás jellemzi. Gyorsan és egyszerűen csatlakoztathat Bluetooth-kompatibilis eszközöket a hangszóróhoz, és bárhol hallgathat zenét otthon vagy útközben.

Kinek való a vezeték nélküli hangszóró?

Mivel a Bluetooth hangszóróknak nincs szükségük kábelekre, főleg mobil használatra alkalmasak. Sok hordozható doboz olyan kicsi, hogy bármilyen táskában magával viheti. Az átvitel a Bluetooth-szabványon keresztül történik, amelyet ma már gyakorlatilag minden okostelefon, valamint számos más mobileszköz támogat.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.