Joghurt keszítők

Válasszon
Sorrend
1 Találatok "Joghurt keszítők"
Szűrés és rendezés
Joghurt keszítők

Joghurtkészítő - készítsen ízletes és egészséges joghurtot magának

Egy joghurtkészítővel szabadjára engedheti saját kreativitását az otthoni konyhában, és egyúttal csökkentheti a műanyaghulladék mennyiségét. Az egyszerű csináld magad eljárásnak köszönhetően a reggeli joghurtot vagy desszertet úgy készítheti el, ahogyan szereti - néhány vagy akár több hozzávalóból. Különösen praktikus: a joghurtkészítők általában más célokra is használhatók, például saját fagylalt készítéséhez, mivel az elv a hűtés kivételével ugyanaz.

Ezeket a különbségeket kell tudnia, amikor joghurtkészítőt vásárol

Az elektromos joghurtkészítők nem boszorkányság. Épp ellenkezőleg, mert a saját joghurt készítése nem időigényes és nem is különösebben bonyolult. Mindössze a hozzávalókra és a megfelelő készülékre van szüksége, amelyeket online megvásárolhat és házhoz szállíthat.

Léteznek hálózati csatlakozóval vagy anélkül felszerelt modellek. Ha a készüléket csak otthon, a konyhában szeretné használni, akkor célszerű hálózati csatlakozóval rendelkező készüléket választani. Ezenkívül a különböző joghurtkészítők kapacitásukban is különböznek egymástól. Választhat, hogy egy egyszerű tölteléket több kis adagolt üvegre osztja, vagy csak egy nagy üveggel dolgozik. Az utóbbi esetben a kész joghurtot magának kell megtöltögetnie, és az ízlés tekintetében is kicsit rugalmasabb lehet.

Ha joghurtkészítőt keres, mire kell még figyelnie?

A joghurtkészítő aktívan támogathatja és tehermentesítheti Önt a funkcióival. A joghurtgyártás esetében ez elsősorban az elkészítési idővel függ össze. A hozzávalók feltöltésétől a kész joghurtig általában nyolc-tizenkét óra telik el. Ez az ízléstől függ, mivel az elkészítés ideje határozza meg, hogy a joghurt savtartalma alacsony vagy magas legyen, és az állagát is meghatározhatja. A beépített időzítő vagy automatikus kikapcsolás ebből a szempontból előnyös, mivel egyszerűen hagyhatja a joghurtot érlelődni egy éjszakán át - a készülék ekkor a beállított időnek megfelelően kikapcsolja magát, hogy ne befolyásolja hátrányosan a joghurt állagát.

A DIY joghurt sikerül egy minőségi joghurtkészítő géppel

Mindig kövesse a gyártó készülékre vonatkozó utasításait. A legtöbb készülékre skála van nyomtatva, amely segít az összetevők és az érlelési idő megadásában. Ez attól is függ például, hogy teljes vagy alacsony zsírtartalmú tejet használ. Ha sok hozzávalót szeretne felhasználni, ügyeljen arra, hogy a tartály elég nagy legyen. A kis készülékek néha nem nyújtanak elegendő helyet sok összetevőnek. A legjobb, ha már most átböngészi minőségi készülékeink kínálatát - akkor nem lesz messze a joghurt és a fagylalt!

GYIK

Hogyan kell tisztítani a joghurtkészítőt?

Kövesse a gyártó utasításait! Természetesen először mindig le kell választani a készüléket az áramforrásról. A legtöbb készülék mosogatógépben mosható, így egyszerűen beteheti őket a mosogatógépbe.

Milyen méretű joghurtkészítőt vegyek?

A 150-200 ml térfogatú, porciózott tartályok elegendőek a kis háztartások számára. Nagyobb háztartások számára előnyösebbek az egy-két literes, nagyméretű edények - ezekbe több hozzávaló fér el.

Mi kell a saját joghurt készítéséhez?

A megfelelő felszerelésen kívül csak egy joghurtos erjesztőre és tejre van szüksége. És természetesen a joghurt ízének megfelelő hozzávalók.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.