Súlyzók

Válasszon
Sorrend
34 Találatok "Súlyzók"
Szűrés és rendezés
Súlyzók

Minőségi egykezes súlyzók vásárlása

A fitneszrajongók, amatőr sportolók és profi testépítők mostantól kedvező áron rendelhetnek minőségi Hexbell Black súlyzókat a Capital Sports webáruházban. Ezeket az egykezes súlyzókat, más néven egykezeseket minőségi kivitelezés és tartósság jellemzi. A súlyzók rendeltetésszerű használatával a sérülés gyakorlatilag lehetetlen. E súlyzók további előnyei közé tartozik a beltéri és kültéri használatra való korlátlan alkalmasságuk, valamint a nagyon jó biztonsági jellemzőik.

5 kg-os súlyzók egészen 30 kg-os súlyzókig párban vagy egykezes súlyzókészletként

A Hexbell Black termékcsaládban 5 kg-os súlyzópároktól kezdve a 10 kg-os súlyzókon át a nagy teherbírású 30 kg-os változatokig terjedő súlyzópárok találhatók. Számos közepes méret áll rendelkezésre. Ezenkívül egy tíz pár súlyzóból álló, 2 × 5 kg-tól 2 × 30 kg-ig terjedő praktikus készlet áll rendelkezésre.

A megfelelő súlyzók az összes egykarú gyakorlathoz

A fokozatos súlyoknak köszönhetően a Capital Sportsnál a fitness kezdők és az edzett testépítők egyaránt megtalálják a megfelelő súlyzókat. A sportolóknak minden gyakorlathoz - a fekvőtámaszoktól a fordított fekvőtámaszokig, a vállvonásoktól a bicepsz- és tricepszemelésekig - kéznél vannak az optimális súlyzók.

Tökéletesen kiegyensúlyozott egykezes súlyzók

A súlyzó belseje tökéletesen kiegyensúlyozott vasmagokból áll. A súlyzók egyenletes súlyelosztása biztosítja az összes gyakorlat problémamentes végrehajtását otthoni edzőteremben, szabadban vagy professzionális edzőteremben.

Padlóvédelem a műanyag bevonatnak köszönhetően

A minőségi súlyzók vasmagját egybefüggő keménygumiburok veszi körül. Ha a súlyzók véletlenül leesnének, a padló így védve van a sérülésektől. Maga a burkolat ütésálló, és még leejtés esetén sem sérül meg. A Hexbell Black súlyzók tartósságát nem befolyásolja a nedvesség. A kültéri használat ezért gond nélkül lehetséges.

Kúpos súlyzó fogantyúk bordázással

A súlyzók fogantyúi enyhén kúposak. Ez biztosítja a biztonságos fogást jó erőátvitel mellett. Ez megakadályozza az üregek kialakulását az erőnléti edzés során, és megakadályozza a kéz egyes területeinek túlzott terhelését is. A fogantyú felülete bordázott, és nagyon jó fogást biztosít. A súlyzókat mindig szilárdan és biztonságosan lehet tartani, még izzadt kézzel is.

Hatszögletű súlyzófejek a stabil tartásért

A hatszögletű fejeknek köszönhetően a Hexbell Black súlyzók alkalmasak minden olyan gyakorlathoz, például a push-up walks-hoz, ahol a súlyzóknak szilárdan és biztonságosan kell illeszkedniük a padlóhoz. Ezenkívül e súlyzók fejének alakja megakadályozza, hogy ferde felületen elguruljanak.

Egykezes súlyzók szorosan rögzített súlyzófejekkel

A súlyzó nyele fekete oxidált, így vizuálisan tökéletesen illeszkedik a súlyzófejekhez. A rudak és a súlyzófejek szilárdan kapcsolódnak egymáshoz, így ezek nem állítható súlyzók. Ez növeli a biztonságukat. Nincsenek olyan tárcsáik, amelyeket a súlyzók tulajdonosa esetleg elfelejtene megfelelően rögzíteni. Ez csökkenti a sérülés kockázatát.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.