3 év jótállás 14 napos elállási jog

Üdvözöljuk az electronic-star.hu online webshopjának TV –kel és LCD, valamint LED TV készülékekkel foglalkozó szekciójában. A TV már minden lakás elengedhetetlen része, ezért mi is szélesítettük termék portfóliónkat LCD TV, valamint LED TV –k kínálatával. Amennyiben TV –t szeretne vásárolni, el kell döntenie, hogy milyen televízió készüléket szeretne. LCD TV, vagy LED TV? Ha meghozta a döntést, válogathat az electronic-star elektronikus üzletében, mivel LED TV –k és LCD TV –k széles portfólióját kínáljuk vásárlóinknak. Minden általunk forgalmazott LED, illetve LCD TV kiváló paraméterekkel és magas minőséggel rendelkezik, legyen szó AKAI, vagy akár Marquant márkákról. Amennyiben már rendelkezik LCD TV –vel, vagy LED TV készülékkel, talán hordozható TV érdekelné. Nos, jó helyen jár, mivel hordozható TV készülékeket is forgalmazunk.
Természetesen tartozékokat is forgalmazunk, melyek minden LED TV és LCD TV elengedhetetlen részei. Így, az electronic-star online üzletében LCD TV és LED TV –hez tökéletesen illő DVD lejátszót is választhat, de a DVD lejátszókon kívülAUNA mobilis vevőkészülékeket is kínálunk, akárcsak digitális mp4 felvevőket, DENVER falra szerelheto DVD lejátszókat, HDMI készülékeket. LCD TV és LED TV –ken, valamint a TV –khez tartozó DVD lejátszókon kívül LCD és LED TV asztalokat, állványokat is kínálunk minden kedves vásárlónknak. LCD és LED TV tartóink és állványaink különbözo kivitelben kaphatóak, kínálatunkban megtalálhatok úgy az álló, mint a falra szerelheto, de akár a plafonra is rögzíthető LCD és LED TV állványok.
A klasszikus DVD player –eken kívül hordozható DVD lejátszók is megtalálhatóak széles termékkínálatunkban, de az igényesebb vásárlóinknak Blu-Ray lejátszókkal is kedveskedünk. Amennyiben már rendelkezik hordozható DVD lejátszóval, illetve Blu-Ray lejátszóval, talán szétnézne multimédiás merevlemez kínálatunkban, vagy beamer, projektor kínálatunkban. Az electronic-star beamer –ei, projektorai kiváló minőséget képviselnek, legyen szó AUNA, vagy KLARSTEIN projektorokról. A projektorokhoz természetesen projektor vetítővásznakat is kínálunk. Vetítővásznaink a legkülönfélébb igényeknek felelnek meg, egyaránt megtalálható az electronic-star.hu elektronikus üzletében az álló vetítővászon, a motoros vetítővászon, a feltekerhető vetítővászon, ahogy a keretes projektor vetítővászon is. Minden típusú projektorhoz ideálisak projektor vetítővásznaink, legyen szó LED projektorról, vagy LCD projektorról. Teljesen mindegy, hogy otthon, munkahelyen, esetleg konferencián használná prezentációs céllal, LCD és LED projektoraink, valamint a hozzájuk tartozó projektor vetítővásznak garantáltan minden igényt kielégítenek. Az említetteken kívül rolós és fix projektor vetítővásznakat is kínálunk minden vásárlónknak.
Egyedülálló módon DVB-T és SAT vevoket is kínálunk, melyek egyaránt ideálisak házi használatra, de akár kirándulásokra is. Az AUNA DVB-T SAT vevőnk például 12 V –os, így akár lakókocsiba is javallott a használata. Digitális SAT rendszereink maximális megelégedettséget biztosítanak, akárcsak a házi használatra ajánlott VHF, vagy UHF antennák is, melyekből foleg a kiváló minőségű német Auna termékeit forgalmazzuk. Egy a lényeg, DVB-T és SAT vevők kizárólag az electronic-star eshopjában kaphatóak a legalacsonyabb ár garanciájával. Vásároljon otthona kényelméből gyorsan, online és főleg biztonságosan.
Házimozi rendszereket, de foleg 5.1 házimozi rendszereket is kínálunk az erre vágyóknak. Nézze meg kedvenc filmjeit otthona kényelméből de mozi élménnyel. A kiváló mozi élményről Sound Bar jaink, hangprojektoraink, valamint a kiváló minőségű házimozi rendszereink és 5.1 házimozi rendszereink gondoskodnak. Vásároljon házimozit, 5.1 házimozit az electronic-star –tól. Garantáltan elégedett lesz.
Természetesen LCD és LED TV tartozékokat és kábeleket is kínálunk. Minden tartozék amire csak szüksége lehet DVD lejátszójához, 5.1 házimozi rendszeréhez, DVB-T, SAT vevőjéhez, projektorához, megtalálható az electronic-star elektronikus üzletében. Kábelek, tartozékok, adapterek, csatlakozók széles választékát kínáljuk kiváló minőségben és a legalacsonyabb ár garanciájával.

fel