Sportruházat

Válasszon
Sorrend
33 Találatok "Sportruházat"
Szűrés és rendezés

Sportruházat

Edzeni készül? Ahhoz szüksége lesz egy funkcionális edző nadrághoz és pólóhoz, stílusos design-nal. A kínálatunkban szereplő női és férfi edző atlétatrikók és pólók rendkívül puhák, jól szellőznek, és kiválóan elvezetik a nedvességet. Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a kompressziós edző pólók és nadrágok is, amelyek az egyedi technológiának köszönhetően javítanak az izomzat koordinációján.

Utazáshoz és az edzőterembe is jól jön egy praktikus sporttáska vagy hátizsák. Túrahátizsákjaink és más szabadidős tevékenységhez való hátizsákjaink vízhatlanok, rendkívül ellenállók, tágasak, ráadásul viseletük is kiváló. Fektessen bele egy olyan hátizsákba, amely még a legigényesebb körülmények között sem hagyja cserben. A Capital Sports utazótáskát hátizsákként is használhatja, de akár húzhatja is, mint egy kocsit.

Válasszon kínálatunkból egyedi Capital Sports termékeket. Ez a márka rendkívüli minőséggel, funkcionális design-nal és innovációkkal jeleskedik. A gyártók mindenre gondoltak. Jobb kondícióra vágyik? Vessen egy pillantást edzőgépeinkre, trénerjeinkre vagy más fitnesz felszerelésünkre, amit otthoni edzőtermében is használhat.

Szabadidejében túrázni jár? Akkor kemping felszereléseink sem kerülhetik el a figyelmét! Nálunk sátrakat, önfelfújó matracokat, hálózsákokat és minőségi hátizsákokat is talál. Felszereljük otthoni edzésre és szabadidős tevékenységekhez egyaránt. Vegyen online új, minőségi sportfelszerelést, még ma!

 
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.