Kondenzátoros mikrofonok

Válasszon
Sorrend
16 Találatok "Kondenzátoros mikrofonok"
Szűrés és rendezés
Kondenzátoros mikrofonok

Az Auna vagy OneConcept kondenzátoros mikrofonok profi használatra szolgálnak házi és professzionális stúdiókba, videobloggereknek és műsorszolgáltatóknak. Az USB kábellel a „plug and play“ alapelvén egyszerűen számítógéphez vagy notebookhoz csatlakoztathatja.

Mikrofonjaink legnagyobb műszaki előnyei közé az elsőosztályú hang és a minimális zaj tartozik. Készítsen lehető legjobb minőségű felvételeket, amelyeket audio masteringgel hangprodukcióhoz, podcastekhez vagy rádiós műsorvezetéshez használhat fel. Rendezze be kényelmesen stúdióját az electronic-star kínálatával, amelyből nem hiányzik a stúdiótechnika és a DJ technika sem.

 

 

Kínálatunkban kondenzátoros mikrofonokat is talál, állítható tartóval és állvánnyal. A készüléket néhány másodperc alatt egyszerűen összecsukhatja és elteheti. A nejlon bevonat csökkenti a rezonáló akusztikai rezgéseket és a lehetséges zavaró hangokat. Az ellenálló konstrukciónak köszönhetően a mikrofonok a megszokott helyszínen kívül is használhatók - például autóbuszban vagy hotelben.

A minőségi hang rajongói érdeklődését biztosan felkeltik majd az erős hangfalaink is, amik főleg diszkók, bulik vagy színházi színpadok hangosítására alkalmasak. A kiegyensúlyozott hangteljesítmény a precíz konstrukcióval egyesítve egy ideális termékké teszi a mobil DJ-k számára is. Válasszon megbízható és hosszú élettartamú komponenseink közül, amelyek rendszeres használat esetén sem okoznak csalódást.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.