Kosár
A bevásárló kosár tartalma üres

Kondenzátoros mikrofonok

Válasszon

Kondenzátoros mikrofonok

Az Auna vagy OneConcept kondenzátoros mikrofonok profi használatra szolgálnak házi és professzionális stúdiókba, videobloggereknek és műsorszolgáltatóknak. Az USB kábellel a „plug and play“ alapelvén egyszerűen számítógéphez vagy notebookhoz csatlakoztathatja.

Mikrofonjaink legnagyobb műszaki előnyei közé az elsőosztályú hang és a minimális zaj tartozik. Készítsen lehető legjobb minőségű felvételeket, amelyeket audio masteringgel hangprodukcióhoz, podcastekhez vagy rádiós műsorvezetéshez használhat fel. Rendezze be kényelmesen stúdióját az electronic-star kínálatával, amelyből nem hiányzik a stúdiótechnika és a DJ technika sem.

 

 

Kínálatunkban kondenzátoros mikrofonokat is talál, állítható tartóval és állvánnyal. A készüléket néhány másodperc alatt egyszerűen összecsukhatja és elteheti. A nejlon bevonat csökkenti a rezonáló akusztikai rezgéseket és a lehetséges zavaró hangokat. Az ellenálló konstrukciónak köszönhetően a mikrofonok a megszokott helyszínen kívül is használhatók - például autóbuszban vagy hotelben.

A minőségi hang rajongói érdeklődését biztosan felkeltik majd az erős hangfalaink is, amik főleg diszkók, bulik vagy színházi színpadok hangosítására alkalmasak. A kiegyensúlyozott hangteljesítmény a precíz konstrukcióval egyesítve egy ideális termékké teszi a mobil DJ-k számára is. Válasszon megbízható és hosszú élettartamú komponenseink közül, amelyek rendszeres használat esetén sem okoznak csalódást.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.