Sterilizálók

Minden szülő a legjobbat akarja gyermeke számára. A oneConcept sterilizáló egy gyors, egyszerű, biztonságos segédeszköz minden babás háztartásba. Babája egészsége és biztonsága a legfontosabb. Erről minőségi oneConcept márkánk gondoskodik. 

A cumisüveg sterilizáló a gőz erejével hat perc alatt képes hatékonyan és ökologikusan sterilizálni a cumisüvegket, cumikat vagy rágókákat. A higiénia főleg az újszülöttek esetében rendkívül fontos. Az alapos sterilizálással megvédheti kisbabáját a baktériumokkal és más veszélyes organizmusokkal szemben. 

 

Fertőtlenítse kényelmesen kisbabája cumisüvegeit. A méret nem számít. Sterilizálónk tágas és praktikus. A tisztítás befejeztével a készülék automatikusan kikapcsol, majd még további három órán át sterilen tartja az üvegeket és más tárgyakat. A kisebb részek elhelyezésére a sterilizálóban praktikus mélyedést talál.

Készítsen gyermekeinek ízletes bébiételt! Elkészítésükben multifunkciós mixereink lesznek a segítségére. Az egészséges gyümölcslé egy ízletes finomság a nagyobb gyerekeknek, amit gyümölcsfacsarónk pár másodperc alatt képes elkészíteni. Készítsen párolt ételeket gyermekeinek! Szerezzen be egy új pároló edényt a kínálatunkból! 

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.