Flambírozó pisztoly

Szereti a speciálisan elkészített ételeket? Nyűgözze le vendégeit házi flambírozott ételekkel az új Klarstein flambírozó pisztolyának köszönhetően. Főzzön akárcsak egy profi! Kedvenc specialitásai már csak egy karnyújtásnyira vannak Öntől. A minőségi flambírozó pisztoly egy olyan praktikus konyhai kiegészítő, amelyre szüksége van.

A flambírozó pisztollyal a flambírozás rendkívül egyszerű. Vonja be az előkészített édességeket karamellizált cukorréteggel, süsse be gyorsan a felfújtat vagy pirítsa ropogósra a frissen főtt húst. Mindegy, hogy milyen ételt készít. Flambírozza, süsse be gyorsan és karamellizálja kedvenc ételeit.

A flambírozó pisztolyban modern piezo égő és természetesen gyerekzár is van. A recés fogantyú megkönnyíti az eszköz használatát. A pisztoly forrasztásra is használható, amit biztosan értékelni fog minden ezermester. Forrasztás, olvasztás, hajlítás vagy cinezés - az ügyes kis flambírozó pisztoly ezekre mind képes.

Szívesen készít speciális módon ételeket? Próbálja ki meleglevegős fritőzeinket is. A gőzben főzéshez a kínálatunkban található minőségi pároló edényeket ajánljuk. Rajong a grillezésért? Kerti vagy konyhai grillsütőink biztosan kellemesebbé teszik a munkát és a barátainkkal töltött időt. Válasszon webshopunkban új készüléket online, még ma!

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.