Elektromos szeletelők

Új elektromos zöldségszeletelőt keres? Elektromos szeletelőink és reszelőink ideális segédeszközök az egészséges étkezés rajongói számára. Szép dizájnjukról és a nagyon jó minőségükről a Klarstein és a OneConcept márkák gondoskodnak. Ha nem szereti felvágni a zöldségeket, akkor itt az ideje, hogy egy új zöldségszeletelőt vegyen. 

Elektromos szeletelőinkkel apríthat, reszelhet és szeletelhet, ujjai megvágásának veszélye nélkül. Erős motorjuk még a kemény diófélékkel, sajtokkal, uborkával, répával és burgonyával is megbirkózik. A különféle tartozékoknak köszönhetően választhat a sima, vékony, bordázott és vastag körök vagy csíkok között.  

Kompakt méreteiknek köszönhetően szeletelőink tökéletesek kisebb háztartásokba is. Tegye étrendjét egészséges salátákkal gazdagabbá. A friss gyümölcs- és zöldség leveket egy új gyümölcsfacsaróval készítheti el. Multifunkciós mixereinkkel ízletes smoothie-kat keverhet ki.  

Készítsen a zöldségszeletelőnek köszönhetően ízletes cukkini-, répa- vagy cékla spirálokat. Vegetáriánus? Ebben az esetben az elektromos szeletelőink Önnek valók. Kínálatunkban további konyhai kisgépeket talál, amelyek időt és energiát takarítanak meg. Ezeknek köszönhetően egészségesebben étkezhet, mint bármikor valaha.

 
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.