3 év jótállás 14 napos elállási jog

Hordozható audiórendszerek

Hordozható audiórendszerek

Minőségi hangosítást szállítunk Önnek mindenhova, ahol szüksége van rá. A nagy teljesítmény mellett webshopunkban található hordozható audiorendszereink vonzó dizájnjukkal is megnyerik Önt. Márkás Malone vagy Vonyx hangfalaink minden családi ünnepség vagy zenei rendezvény középpontjában lesznek. Válasszon az electronic-star széles választékából, még ma!  

A mobil hangfalak erős, újratölthető akkumulátora kényelmesen kibír pár órát. Kedvenc zenéjét vezeték nélkül játszhatja le Bluetooth interfésszel okostelefonon, tableten vagy számítógépen keresztül. További lehetőség az USB bemenet használata, amelybe elég beszúrni egy pendrive-ot. Az AUX- és gitár bemenet csak természetes. A webáruházunk kínálatában karaoke rendszeres készülékeket is talál, amelyekhez vezeték nélküli mikrofonok is tartoznak. 

Kompakt méretű aktív hangfalat keres? Kihúzható fogantyúval és kerekekkel rendelkező mobil készülékeket kínálunk Önnek a kényelmes szállításra. Az elhelyezés kiválasztása sem okozhat gondot. Hangfalainkat hagyományos aljzatokhoz, szivargyújtókhoz csatlakoztathatja, de használhatja a beépített akkumulátort is.  

Egyik jó buliról se hiányozhat a megfelelő megvilágítás. Vásároljon kedvezően beépített LED megvilágítással rendelkező hangfalakat, amelyek a játszott zene ritmusára változtatják a színüket. Ünnepsége vagy fellépése egy csapásra fény-show formáját ölti. A webáruházunkból vásárolt audiorendszernek köszönhetően felejthetetlen élményt nyújthat hozzátartozóinak. 


fel