Szervírozó asztalok

Válasszon
Sorrend
25 Találatok "Szervírozó asztalok"
Szűrés és rendezés
Szervírozó asztalok

Egy fontos eseményt szervez és nagyobb mennyiségű ételt kell felszolgálnia? Egy stílusos, fából vagy acélból készült tálalókocsi lesz ehhez a legjobb segédeszköz. Tálalókocsijaink nagyon jó minőségűek és szilárdak. Design-juk ráadásul biztosan szépen illik az Ön belső teréhez.

Egy kisebb vendéglátóipari egysége van, konyhával vagy étkezővel, ahol fontos az étel széthordása nap mint nap? A rozsdamentes acélból készült gurulós tálalókocsi biztosan megkönnyíti a munkáját. Felülete egyszerűen tisztítható. Az ügyes kerekeknek köszönhetően bárhová eljuthat a tálalókocsival, ahol szüksége van rá.

 

A Klarstein design darabokat, például ízléses, fából készült tálalókocsikat is kínál. Polcai okosan elrendezettek. Ezeken tárolhatja, majd később felszolgálhatja a gyümölcsöket, boros palackokat, olajakat vagy vizet. Szívesen tárolja a bort tökéletes körülmények között? Akkor stílusos borhűtőink is felkelthetik az érdeklődését.

Nagy mennyiségű ételt készít, amelyet egyszerűbb lesz a tálalókocsival felszolgálni? Az ételek elkészítésénél nagyon fontos a minőségi sütő és az üvegkerámia főzőlap. Az élelmiszert és a hozzávalókat tartsa mindig frissen. Ebben egy új fagyasztó vagy fagyasztóláda segíthet.

 

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.