Kosár
A bevásárló kosár tartalma üres

Szervírozó asztalok

Egy fontos eseményt szervez és nagyobb mennyiségű ételt kell felszolgálnia? Egy stílusos, fából vagy acélból készült tálalókocsi lesz ehhez a legjobb segédeszköz. Tálalókocsijaink nagyon jó minőségűek és szilárdak. Design-juk ráadásul biztosan szépen illik az Ön belső teréhez.

Egy kisebb vendéglátóipari egysége van, konyhával vagy étkezővel, ahol fontos az étel széthordása nap mint nap? A rozsdamentes acélból készült gurulós tálalókocsi biztosan megkönnyíti a munkáját. Felülete egyszerűen tisztítható. Az ügyes kerekeknek köszönhetően bárhová eljuthat a tálalókocsival, ahol szüksége van rá.

 

A Klarstein design darabokat, például ízléses, fából készült tálalókocsikat is kínál. Polcai okosan elrendezettek. Ezeken tárolhatja, majd később felszolgálhatja a gyümölcsöket, boros palackokat, olajakat vagy vizet. Szívesen tárolja a bort tökéletes körülmények között? Akkor stílusos borhűtőink is felkelthetik az érdeklődését.

Nagy mennyiségű ételt készít, amelyet egyszerűbb lesz a tálalókocsival felszolgálni? Az ételek elkészítésénél nagyon fontos a minőségi sütő és az üvegkerámia főzőlap. Az élelmiszert és a hozzávalókat tartsa mindig frissen. Ebben egy új fagyasztó vagy fagyasztóláda segíthet.

 

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.