Kosár
A bevásárló kosár tartalma üres

Elektromos főzőlap

Válasszon

Elektromos főzőlap

Háztartási konyhai cikkeink kínálatában minőségi Klarstein főzőlapokat talál. Üvegkerámia és indukciós főzőlapokat kínálunk. Kerámia főzőlapjainkat egyszerű érintéssel vezérelheti. Elég beépíteni őket a konyhaszekrénybe, és kezdheti is a főzést.

A biztonságról az automatikus kikapcsolás, a túlmelegedés elleni védelem, az edényfelismerő funkció és a gyerekzár gondoskodik. A kerámia főzőlapok a műszaki innovációt a luxus megjelenéssel kapcsolják össze. Vigyen új fényt a konyhájába! A kerámia főzőlap fekete és könnyen karbantartható felületével győzi meg. Probléma nélkül beilleszkedik a modern és a klasszikus konyhába is.

A Klarstein lefedi a modern háztartáshoz szükséges termékek portfólióját. A minőség, a megbízhatóság és a hosszú élettartam garantálják az elégedettséget. Felújítja a konyháját? Nézze meg további háztartási cikkeink kínálatát! Érdekelhetik például a sütők, amelyhez nem árt egy minőségi páraelszívóval is rendelkezni. Munkáját megkönnyítheti egy új mosogatógép is.

Az indukciós főzőlap az innovációt a luxus megjelenéssel egyesíti. Az indukciós főzés biztonságos és energiatakarékos, hiszen a hő az oszcillációs áramkörnek köszönhetően keletkezik, közvetlenül a fazékban. Az indukciós rendszert ugyanúgy érintéssel vezérelheti, és akár be is programozhatja. Emelje a főzést egy új szintre az új főzőlapnak köszönhetően.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.