Humidorok

Válasszon
Sorrend
14 Találatok "Humidorok"
Szűrés és rendezés
Humidorok

Minőségi humidorok a szivarok szerelmeseinek

A humidorok mindig jó befektetések a minőségi szivarok szerelmeseinek. Lehetővé teszik a kiváló minőségű és aromás szivarok optimális hőmérsékleten és páratartalom mellett történő tárolását. Fontos, hogy az Ön igényeinek és követelményeinek megfelelő humidort válasszon. Megmutatjuk, milyen lehetőségek állnak rendelkezésére.

Humidor különböző kivitelben

Kínálatunkban különböző méretű és kialakítású humidorokat talál. Az összes szekrény közös jellemzője a hőmérséklet és a páratartalom egyszerű és jól látható szabályozása a jól látható higrométernek köszönhetően. A különböző polcoknak és méreteknek köszönhetően a kis és nagy szivargyűjtemények biztonságosan és a legjobb környezetben tárolhatók. A humidort borhűtővel kombinálva is kínáljuk. Mert mind a szivarokat, mind a borokat optimális hőmérsékleten kell tárolni. Így mindkét elemet egyetlen egységgel lefedheti, és optimalizálhatja a helyigényt és az energiafogyasztást. A hozzá illő humidorszekrény beépített világítással is rendelkezik, így az ajtó kinyitása nélkül is megtekintheti gyűjteményét. Ez megkönnyítheti a megfelelő szivar kiválasztását a dobozban.

A humidor alkalmazási területe

A szaküzletekben történő professzionális használat mellett a humidorokat egyre gyakrabban használják magánhelyiségekben is. Mert aki érdeklődik a szivarok iránt, az nem mindig egy szaküzletben akarja megvenni kis mennyiségben, hanem otthon is szívesen tárolja őket. Mivel azonban a szivarok nagyon gyorsan veszítenek az ízükből, ha nem megfelelően tárolják őket, védelemre van szükségük. A humidorban a szivarokat optimális hőmérsékleten és páratartalomban tartják, így teljes aromájuk kibontakozhat és megmaradhat. Ha tehát nagyobb mennyiségben szeretné otthon tartani kedvenc fajtáját, érdemes megfontolnia egy humidor vásárlását.

Ezek a humidorok megvásárlásának van értelme

Ha szeret egy-két üveg bort inni egy jó szivarozás közben, akkor olyan humidorokat válasszon, amelyek saját borhűtővel is rendelkeznek. Így két legyet üt egy csapásra, és az optimális hőmérséklet előnyeit élvezheti. Ha azonban főként szivarokat szív, és kis helyen is magas minőséget szeretne biztosítani, akkor tiszta humidorokat kell vásárolnia. Ezek biztosítják az optimális hőmérséklet-szabályozást és a szabályozott páratartalmat az egész belső térben.

GYIK

Miért vannak a humidorok mindig cédrusfa fiókokkal?

A cédrusfát hagyományosan humidorokban használják. Jól felszívja a nedvességet, így biztosítva annak egyenletes eloszlását. Ezenkívül a fa aromája állítólag taszítja a dohányférgeket, és pozitívan befolyásolja a szivarok ízét.

Van értelme egy humidor és egy borhűtő kombinációjának?

A borhűtőkkel kombinált párásítók egyre népszerűbbek. Ez többek között annak köszönhető, hogy mind a szivarok, mind a borok esetében a jó és szakszerű tárolás jelentősen hozzájárul az aromához. Ha szeret bort inni és szivarozni, akkor ennek a kombinációnak sok értelme van.

Tárolhatom hosszú ideig a szivarokat egy humidorban?

Általában a szivarokat akár öt évig is tárolhatja egy humidorban, mielőtt elveszítenék az aromájukat.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.