4-csatornás keverőpultok

Válasszon
Sorrend
9 Találatok "4-csatornás keverőpultok"
Szűrés és rendezés
4-csatornás keverőpultok

Üdvözöljük az electronic-star.hu elektronikus üzletének DJ felszerelésekkel foglalkozó szekciójában. Profi DJ és professzionális DJ felszereléseket keres? Ibiza erosítoink, valamint Ibiza és Auna márkájú hangfalaink minden bizonnyal elnyerik a tetszését. Kezdo DJ, esetleg csak foglalkozik a gondolattal, hogy DJ legyen és jelenleg amator szinten próbálná ki a DJ szakmát? Esetleg házibuliban villantaná meg DJ képességeit? Skytec, Skytronik erosítoink Önnek szólnak, ahogy Skytec erosítokkel szerelt DJ szettjeink is. Az electronic-star online üzletében minden DJ megtalálja a számításait, legyen szó profi, félprofi, esetleg kezdo DJ –rol.DJ –knek komplett DJ szetteket kínálunk, otthoni felhasználásra, de kisebb, közepes és diszkó hangosítására is alkalmas professzionális DJ szettek is szerepelnek a kínálatunkban. Keveropult érdekelné? Mindenképpen jó helyen jár. Professzionáliskét és háromcsatornás keveroket kínálunk, de a három és négycsatornás keveroket is megtalálja DJ felszerelésekkel foglalkozó kínálatunkban. Amennyiben többcsatornás keveropult érdekelné, mindenképpen értékelni fogja a jó minoségu nyolc és tízcsatornás mixpultokat, melyeket hihetetlen jó ár/érték arányban kínálunk. Nálunk azok is megtalálják a számításaikat, akik stúdiókeveroket keresnek. Mixpultok széles választéka folyamatosan bovülo kínálattal, csakis az electronic-star eshopjában. Vásároljon DJ keverot otthona kényelmébol olcsón, biztonságosan és olcsón. DJ mixpultok csakis nálunk a legalacsonyabb ár garanciájával!
Amennyiben professzionális DJ lemezjátszót keres, az electronic-star –nál biztosan megtalálja a számításait. Megbízható DJ lemezjátszók, DJ gramofonok szerepelnek a kínálatunkban, olyan neves márkáktól, mint a Reloop, Koolsound, vagy az Ibiza. LP lemezeit lemezjátszóink gond nélkül lejátszák és visszaadják a semmihez sem hasonlítható klasszikus vinil hangzást. Természetesen lemezjátszóinkhoz tartozékokat is kínálunk, így ha hangszedore lenne szüksége a lemezjátszóhoz, mi azt is biztosítani tudjuk. Vásároljon lemezjátszót, gramofont biztonságosan és olcsón az electronic-star online üzletébol.
Mindez természetesen itt még nem ér véget, hiszen digitális DJ kontrollereket is kínálunk. Digitális DJ kontrollereink többek között a következo márkákból választhatóak:Koolsound, Reloop, DJ-Tech, Ibiza. A DJ-Tech iMix az egyik legközkedveltebb termékünk a DJ kontrollerek közül. Próbálja ki Ön is, vagy válassza ki az igényeinek legjobban megfelelo DJ kontrollert. Kínálatunkban talál úgy egy, mint kétcsatornás DJ kontrollert is. Csak az electronic-star üzletében vásárolhat online teljes biztonsággal DJ kontrollert a legalacsonyabb ár garanciájával, legyen szó egy, vagy kétcsatornás DJ kontrollerrol. MIDI kontrollereket is kínálunk, melyekkel biztosan elégedett lesz. Nézzen szét online kínálatunkban és válassza ki az Önnek leginkább tetszetos MIDI kontrollert.
DJ CD lejátszó érdekelné? Természetesen nálunk, az electronic-star –nál ez sem akadály. Professzionális DJ CD lejátszóinkkal garantáltan meg lesz elégedve. Ibiza Doppel CD lejátszó, DJ-Tech iScratch, Ibiza Global DJ, Skytec,Power Dinamycs, Koolsound, csak néhány az általunk forgalmazott profi színvonalú DJ CD lejátszók közül. Gazdag online kínálatunkban egyaránt megtalálja az egy, illetvedupla CD –s DJ CD lejátszókat. DJ CD lejátszó érdekelné MP3 –mal? Megtalálta! DJ CD lejátszóink MP3 –mal már bizonyítottak, legyen szó egy, vagy dupla CD –s MP3 DJ CD lejátszókról.Az electronic-star.hu DJ CD lejátszói biztosan nem fognak csalódást okozni Önnek.
Ha már megvan a megfelelo DJ erosíto a hangfalakkal, kiválasztotta a leginkább tetszetos DJ lemezjátszót esetleg az egy, vagy dupla CD –s DJ CD lejátszót MP3 –mal, ill kiválasztotta az igényeinek leginkább megfelelo digitális DJ kontrollert vagy MIDI kontrollert, talán körülnézne mit kínálunk DJ fejhallgatók terén.
Számos nagy brand képviselteti magát online üzletünkben, a Skytec, Reloop, Behringer, Citronic és az iDance DJ fejhallgatók ugyanúgy képviseltetik magukat, akárcsak a Koolsound. DJ fejhallgatóink biztosítják az ideális hangzást, a professzionális fejhallgatóktól méltán elvárt minoséget, valamint a flexibilitást. Dj fejhallgatóink precízen állíthatóak, kényelmesek és aki a színes, egyedi kivitelu fejhallgatókat részesíti elonyben, az is válogathat fejhallgató kínálatunkból.
Ha már kiválasztotta a legideálisabb DJ fejhallgatót is, mindenképpen nézzen szét DJ kiegészítoket felvonultató szekciónkban is. Minden a részletekben lakozik, mi ezt tudjuk, így DJ –k számára elengedhetetlenül fontos tartozékokat is forgalmazunk. DJ állványokat, melyekre biztonságosan elhelyezheti a notebookját, DJ rack –eket, DJ koffereket, DJ táskákat, univerzális DJ laptop állványokat, ahogy egyéb stúdió berendezéseket is.
Természetesen a legkülönfélébb kábeleket, adaptereket és csatlakozókat is megtalálja az electronic-star –nál. Hangfal kábelek, cinch kábelek, PA kábelek, XLR kábelek, Jack csatlakozók, elektromos elosztók, sztereó eloerosítok, külso hangkártyák, egyaránt megtalálhatóak nálunk. Mindezekkel könnyedén össze tudja csatlakoztatni a DJ felszerelés komponenseit, tehát a megvásárolt erosíto, hangfalak, DJ kontrollerek, lemezjátszók összekötése gyerekjáték lesz.
Professzionális DJ technika az electronic-star –tól, a legalacsonyabb ár garanciájával!

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.