Kondigépek

Válasszon
Sorrend
18 Találatok "Kondigépek"
Szűrés és rendezés
Kondigépek

Otthoni kondigép: minden gyakorlat egy gépen

Az electronic star otthoni kondigép egy rendkívül sokoldalúan használható berendezés, amely a mindennapi fitness edzéstől a testépítésig mindenre használható. Elérhetőek klasszikus otthoni kondigépek súlyokkal, valamint olyan modellek, amelyek rugalmas szalagok segítségével biztosítanak ellenállást az edzéshez. Továbbá elérhetőek nálunk mennyezetre szerelhető gépek, kötéllel és csigával ellátott, valamint lehúzásra alkalmas gépek is.

Otthoni kondigép súlyokkal

Egy tipikus otthoni kondigépen olyan súlyokkal edzhet, amelyek egymásra helyezhetők, kötél és csiga segítségével mozgathatók. Sok esetben leg pressel egybekötött funkcióval rendelkezik, amely elsősorban a comb elülső izmait (quadriceps femoris) edzi. Az egyik tipikus elem a melledzésre alkalmas állomás. Az integrált lat pulldown segítségével a kar izmait edzheti, a bicepszet és a tricepszet.

A Diptower modelleket kihívást jelentő deadlift gyakorlatokhoz használják, amelyek erősítik a hátat és a vállizmokat. A három farizom, a gluteus maximus, a gluteus medius és a gluteus minimus edzésére elérhető a stepper, amely a teljes lábszár területét megmozgatja. A negatív pad olyan edzőpadként szolgál, amelyen különösen intenzíven edzheti a mellizmait, mivel a támasz lefelé dől.

Otthoni kondigép súlyzók és edzőpad nélkül

Egy súly nélküli kondigép esetében maga a kötél veszi át az ellenállás szerepét. Ezen a gépen az összes izomcsoportot edzheti. A lehetséges gyakorlatok spektruma széles, az evezéstől a húzódzkodáson át egészen a lehúzásig. A szalag a súlyokhoz képest rendkívül kímeletesen hat az ízületekre. Ráadásul az edzés szinte zajtalan, mivel a súlyok nem ütköznek egymásnak: ez nagy előny, ha otthon edzünk.

Ha inkább rövid és hosszú rudakkal szeretne edzeni, a fekvenyomás jó választás. A rendelkezésre álló felszerelések közé tartozik például egy bicepsz- és lábazó pad. A kiváló minőségű edzőpadokba evezéshez szükséges kötélvezető is integrálható. Hasznos információ: Minden egyes otthoni kondigéphez, edzőpadhoz és egyéb felszereléshez biztosítunk egy PDF-fájlt részletes összeszerelési útmutatóval.

FAQ

Milyen izmokat edzhetek az otthoni kondigépen?

Az otthoni kondigép egy multifunkcionális edzőeszköz, amellyel a hasat és a hátat, valamint a vállakat, a karokat és a lábakat is edzheti. A lehetséges gyakorlatok pontos terjedelme az egyes egységek felszereltségétől függ.

Mi az előnye az otthoni kondigépnek?

Legyen szó otthoni kondigépről vagy testépítő berendezésekről: ezek az otthoni gépek megkímélik Önt, mivel nem kell váltogatni az eszközöket, egy gépen végezhet el minden gyakorlatot. Az otthoni kondigép anyagilag is kifizetődőbb, mint ha az egyes gépeket külön-külön vásárolná meg.

Tényleg megfelelő az otthoni kondigép az otthoni edzésre?

Az otthoni kondigépet otthoni használatra tervezték. A összeszereléshez elegendő egy kis helyiség. Az electronic star kínálatában olyan modelleket talál, amelyek helytakarékosak, mindössze 120 x 140 x 100 cm-es méretekkel rendelkeznek. A nagyobb változatok például 214 x 210 x 247 cm-esek lehetnek.

Mi a terhelhetősége egy otthoni kondigépnek?

Egy ilyen otthoni kondigép teherbírása általában 150 kg körül van. Az egyes modellek nagyobb vagy kisebb terhelhetőséggel rendelkezhetnek.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.