Kenyérpirítók

Új, minőségi kenyérpirítót keres a konyhájába? Az electronic-star kínálata nagyon jó minőségű és egyedi dizájnú kenyérpirítókkal teli, amely tulajdonságairól a Klarstein gondoskodik. Konyhai kisgépeink egyáltalán nem unalmasak. Már az első pillantásra vonzzák a tekinteteket színükkel és szokatlan formájukkal. A közös készletben lévő darabokból többet is összehangolhat.

Retró kenyérpirítóink kellemes dizájn termékek. Készítsen akár 4 pirítóst is egyszerre! Kezdje minden reggelét egy frissen sült pirítóssal, zsemlével vagy szendviccsel. Rozsdamentes acél kenyérpirítóink vizuális és kulináris középpontjai lesznek minden modern konyhának.

 

 

 

A OneConcept  egy nagyszerű újítással jelentkezik, mégpedig kétrekeszes kenyérpirítóval és mini kávéfőzővel, 2 az 1-ben. Ha szereti a jó kávét, akkor biztosan örömet szereznek Önnek a kínálatunkban szereplő minőségi kávéfőzőink. Nálunk automata kávéfőzőket, csepegtetős kávéfőzőket és presszógépeket is talál.

Ha szívesen kényezteti magát friss szendvicsekkel, akkor vessen egy pillantást a szendvicssütőinkre is, amelyeknek köszönhetően tökéletesen kiegyensúlyozott reggelit ehet mindennap. Az édes reggeli szerelmesei számára gofrisütő is szerepel a kínálatunkban, amelyekkel nem csak házi gofrit, de ízletes fánkot is süthet. 


Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.