3 év jótállás 14 napos elállási jog

Vizi sportok

A Klarfit márka kitűnő minőségű, felfújható paddleboardokat forgalmaz, amelyekkel Te lehetsz a patakok és a folyók királya. A küldemény tartalmazza a szükséges komplett felszerelést – paddleboard, teleszkópos evező, biztonsági kötél sekély vízbe, javításhoz szükséges eszközök, nagynyomású pumpa. Minden tartozékot a kis térfogat, alcsony tömeg és a kimagasló stabilitás jellemez.

A paddleboard leggyakoribb típusa az úgynevezett allround forma. Ez a deszka kitűnő választás a szabadság kellemes eltöltésére, a nagyságát a felhasználó súlya szerint kell kiválasztani. A vízi kalandok szerelmeseinek kiválóan alkalmas akkor is, ha még nincsen túl sok tapasztalatuk. A paddleboard minden korosztály számára megfelel. Ugyanúgy elszórakoznak vele a gyerekek mint a felnőttek és az idősebb korosztály is. Elég, ha sikerül kiválasztanod a kedvencedet a kínálatunkból.

A Yukatana márka sport és vízhatlan táskái elengedhetetlen tartozékai minden vízi kirándulásnak. A vízhatlan vitorlavászonból készült különlegesen ellenálló anyag teljeskörű védelmet nyújt víz, szél, hó, por vagy piszok ellen. Egyszerűen feltekerhető és az állítható pántok gondoskodnak a háton való kényelmes viselésről. A hátizsákot az egykezes pántnak köszönhetően a hagyományos módon kézben is lehet vinni.

Kajakszállító kocsit keresel? A kajak mozgatása kajakszállító kocsiaink segítségével gyerekjáték lesz. Az összecsukható alumínium konstrukció 60 kg súllyal terhelhető, miközben a kajakot puha, párnázott alátétek védik a sérülésektől. Ezenkívül a gumikerekeket néhány másodperc alatt, bármiféle szerszám használata nélkül le lehet szerelni. A szétszedhető konstrukciót minden probléma nélkül tudod szállítani az autód csomagtartójában vagy egyenesen a kajakban is.

 

fel