Állítható padok

Válasszon
Sorrend
14 Találatok "Állítható padok"
Szűrés és rendezés
Állítható padok

Hasizomerősítő az egészséges és hatékony hasizom edzéshez

Minden sportoló és nem sportoló egyaránt álmodik egy lapos, tónusos hasról. A boltunkban kapható hasizomerősítővel ez az álom valóra válhat, és végre otthon is hatékonyan edzheti hasizmait.

Üzletünkben professzionális használatra kínálunk hasizom erősítőket, de bármely otthoni edzőteremben is használhatóak. A professzionális minőségű, rugalmas felszerelések kombinációja az erős testmagért kivételessé teszi ajánlatunkat.

A hasizom-erősítővel a kockás hashoz - erős hasizmok és több

A hasizmok természetes tagoltságuk miatt olyan izmok, amelyek könnyen láthatóak, különösen jó edzettségi szint mellett. A kockahas (hat vagy akár nyolc egyértelműen elkülönülő izom) előfeltétele az izomtréning és a testzsír alacsony aránya. A hasi edzés különösen az erősen definiált izmokra és a világosan kiálló izmokra fog fókuszálni. Ezek azonban nemcsak kozmetikai szempontból fontosak. A hasizmok és a test magja döntő szerepet játszik testünk és testtartásunk stabilizálásában.

A hasizomgyakorlatok során azonban fontos, hogy a gyakorlatokat különösen tisztán és helyesen végezzük. A gyakorlatok formája kezdők és haladók számára gyakran nem elegendő, és a helytelenül végzett rövidítések vagy lábemelések nemcsak kevésbé teszik az edzést kevésbé hatékonnyá, hanem sérülésveszélyesek is. Az alsó hasizmok összehúzódása a gerinc alsó szakaszát is megterheli, ami elősegítheti például a porckorongok kitüremkedését.

Egy hasizomerősítő használatával csökkenthető ez a sérülésveszély, ugyanakkor a gyakorlatok intenzitása is növelhető. Ez utóbbi fontos a hatékony izomépítéshez, de a vérkeringés elősegítéséhez és ezáltal a testzsír csökkentéséhez is - mindkettő fontos a has vonzó kockáihoz.

Hasizom erősítő vásárlása - erősebb testmag és definiált izmok

Üzletünkben talál hasizom erősítőt kezdőknek, valamint professzionális felszereléseket stúdiók vagy szállodai fitnesztermek számára. A kezdők hasizomgyakorlása igazi gyerekjátékká válik a gyűrődésekhez való hasi támaszpárnával, mert a has egészséges és hatékony módon edződik anélkül, hogy a hát alsó részét megterhelné. Ez különösen fontos a kezdők számára, akik még nem tanulták meg a helyes technikát.

A haladó edzők használhatják a hasizom-erősítőt és a padot egyben. Ezeket a háton, az oldalsó hasizmokon vagy (a tágítóknak köszönhetően) a karokon is lehet használni. Ez lehetővé teszi az otthoni hasizom-erősítő rugalmas használatát, ami egy igazán ideális edzéskombinációvá válik, különösen otthon. A teljesítményspektrum felső határán a kombinált has- és hátizom-erősítők alkalmasak. A széles alapnak és a rugalmas támasztékoknak köszönhetően nemcsak számos edzésvariációt kínálnak, hanem könnyen ellenállnak a további terhelésekkel történő edzésnek is. Több helyet igényelnek, de megfelelő választás edzőtermek és stúdiók számára.

Akár a felső hasizmokra, akár az oldalsó hasizmokra, akár az alsó hasizmokra összpontosít az edzés során - a webáruházunkban található kiváló minőségű eszközök segítenek abban, hogy a kívánt gyakorlatokat minden alkalommal helyesen hajtsa végre.

Hasi edzés kezdőknek és haladóknak

A hasizomerősítő egy igazán hatékony csoda. A kar és a szög kiterjesztésével növelhető az intenzitás, illetve olyan területek is edzhetők, amelyeket felszerelés nélkül nehéz megcélozni, például az alsó és oldalsó hasizomzat. Ugyanakkor a kezdők a hasizomgyakorlónak köszönhetően könnyebben végezhetik a hasizomgyakorlatokat, és így sokkal hatékonyabban edzhetnek.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.