Állítható padok


Hasizomerősítő az egészséges és hatékony hasizom edzéshez

Minden sportoló és nem sportoló egyaránt álmodik egy lapos, tónusos hasról. A boltunkban kapható hasizomerősítővel ez az álom valóra válhat, és végre otthon is hatékonyan edzheti hasizmait.

Üzletünkben professzionális használatra kínálunk hasizom erősítőket, de bármely otthoni edzőteremben is használhatóak. A professzionális minőségű, rugalmas felszerelések kombinációja az erős testmagért kivételessé teszi ajánlatunkat.

A hasizom-erősítővel a kockás hashoz - erős hasizmok és több

A hasizmok természetes tagoltságuk miatt olyan izmok, amelyek könnyen láthatóak, különösen jó edzettségi szint mellett. A kockahas (hat vagy akár nyolc egyértelműen elkülönülő izom) előfeltétele az izomtréning és a testzsír alacsony aránya. A hasi edzés különösen az erősen definiált izmokra és a világosan kiálló izmokra fog fókuszálni. Ezek azonban nemcsak kozmetikai szempontból fontosak. A hasizmok és a test magja döntő szerepet játszik testünk és testtartásunk stabilizálásában.

A hasizomgyakorlatok során azonban fontos, hogy a gyakorlatokat különösen tisztán és helyesen végezzük. A gyakorlatok formája kezdők és haladók számára gyakran nem elegendő, és a helytelenül végzett rövidítések vagy lábemelések nemcsak kevésbé teszik az edzést kevésbé hatékonnyá, hanem sérülésveszélyesek is. Az alsó hasizmok összehúzódása a gerinc alsó szakaszát is megterheli, ami elősegítheti például a porckorongok kitüremkedését.

Egy hasizomerősítő használatával csökkenthető ez a sérülésveszély, ugyanakkor a gyakorlatok intenzitása is növelhető. Ez utóbbi fontos a hatékony izomépítéshez, de a vérkeringés elősegítéséhez és ezáltal a testzsír csökkentéséhez is - mindkettő fontos a has vonzó kockáihoz.

Hasizom erősítő vásárlása - erősebb testmag és definiált izmok

Üzletünkben talál hasizom erősítőt kezdőknek, valamint professzionális felszereléseket stúdiók vagy szállodai fitnesztermek számára. A kezdők hasizomgyakorlása igazi gyerekjátékká válik a gyűrődésekhez való hasi támaszpárnával, mert a has egészséges és hatékony módon edződik anélkül, hogy a hát alsó részét megterhelné. Ez különösen fontos a kezdők számára, akik még nem tanulták meg a helyes technikát.

A haladó edzők használhatják a hasizom-erősítőt és a padot egyben. Ezeket a háton, az oldalsó hasizmokon vagy (a tágítóknak köszönhetően) a karokon is lehet használni. Ez lehetővé teszi az otthoni hasizom-erősítő rugalmas használatát, ami egy igazán ideális edzéskombinációvá válik, különösen otthon. A teljesítményspektrum felső határán a kombinált has- és hátizom-erősítők alkalmasak. A széles alapnak és a rugalmas támasztékoknak köszönhetően nemcsak számos edzésvariációt kínálnak, hanem könnyen ellenállnak a további terhelésekkel történő edzésnek is. Több helyet igényelnek, de megfelelő választás edzőtermek és stúdiók számára.

Akár a felső hasizmokra, akár az oldalsó hasizmokra, akár az alsó hasizmokra összpontosít az edzés során - a webáruházunkban található kiváló minőségű eszközök segítenek abban, hogy a kívánt gyakorlatokat minden alkalommal helyesen hajtsa végre.

Hasi edzés kezdőknek és haladóknak

A hasizomerősítő egy igazán hatékony csoda. A kar és a szög kiterjesztésével növelhető az intenzitás, illetve olyan területek is edzhetők, amelyeket felszerelés nélkül nehéz megcélozni, például az alsó és oldalsó hasizomzat. Ugyanakkor a kezdők a hasizomgyakorlónak köszönhetően könnyebben végezhetik a hasizomgyakorlatokat, és így sokkal hatékonyabban edzhetnek.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.