Álló ventilátorok

Válasszon
Sorrend
19 Találatok "Álló ventilátorok"
Szűrés és rendezés
Álló ventilátorok

Állványos ventilátor - a friss szellőért a forró nyári napokon

Mivel Németországban a légkondicionáló berendezések inkább a kivételek közé tartoznak, a forró nyári napok és éjszakák átvészelésére a ventilátorok a legjobb megoldás. Friss szellőt és hűvöset biztosítanak, mivel a légáramlat kering, és a bőrünkkel érintkezve hűsít. A különböző modellek és beállítási lehetőségek révén új állványos ventilátorát pontosan az Ön igényeihez és jövőbeli felhasználási helyéhez igazíthatja.

Melyik állványventilátor felel meg Önnek? A különböző modellek áttekintése

Nevüknek megfelelően mindegyiknek van állványa - és általában egy állítható teleszkópos rúddal rendelkeznek, amellyel a magasságot egyedileg rögzítheti. Ha szeretné, a ventilátorfej általában szabadon mozoghat körülbelül 180 fokos szögben. Ez lehetővé teszi, hogy a légáramlást jobban az Ön személyes preferenciáihoz igazítsa.

A klasszikus változat motoros meghajtású pengéket használ, amelyek egy hálós burkolatban vannak helyezve - így Ön nem kerülhet véletlenül sem kapcsolatba a forgó pengékkel. Az ilyen állványos ventilátorhoz gyakran távirányító is tartozik, így nem kell felállnia a kanapéról vagy az ágyból, hogy például az intenzitást vagy a fej forgatását megváltoztassa.

Alternatív megoldás a vízhűtéses állványventilátor, amelyet gyakran ködventilátornak is neveznek. Ezek a modellek növelik a páratartalmat, és a vízhűtésnek köszönhetően hűvösebb légáramlást eredményeznek. Érdemes megfontolni, ha nyáron nagyon száraz a beltéri levegő.

Egy másik lehetőség az oszlopventilátorok, amelyek a klasszikus ventilátorokkal ellentétben már nem egy központi rotorral, hanem több, egymás fölött függőlegesen elhelyezett lapátfejjel rendelkeznek. Hosszúkás formájuk miatt különösen akkor ajánlott, ha korlátozott hely áll rendelkezésre. Alkalmasak állványos ventilátorként való használatra is, amelynek csendesnek kell lennie.

Az állványventilátor funkciói és jellemzői

A rotor átmérőjének meg kell felelnie a helyiség méretének. A körülbelül 30 cm átmérőjű standard szobákhoz megfelelő; nagyobb helyiségeknél 40 - 50 cm átmérőjű ajánlott az erősebb légáramlás érdekében. Ugyanez vonatkozik a teljesítményre is: 30 - 40 watt elegendő kis helyiségekben, 50 watt és több nagyobb helyiségekben.

Ha azt szeretné, hogy az állványventilátor halk legyen, például azért, mert alvás közben szeretné használni, a gyártó által megadott hangerőszint fontos paraméter. Alváshoz a 40 dB is megfelelő, és kevésbé hangos, mint a normál beszélgetés (kb. 55 dB).

Ha távirányítóval ellátott állványos ventilátort szeretne használni, akkor természetesen a távirányítót is mellékelni kell a szállításhoz. Egyes modelleknek még saját alkalmazásuk is van. Ha a ventilátort gyakran szeretné mozgatni, akkor könnyűnek kell lennie, vagy kerekekkel kell felszerelni a mozgatásához.

A kialakítás szempontjából illeszkednie kell a belső tér színéhez. Mivel a legtöbb padlóventilátor fekete vagy fehér színben kapható, ez általában nem jelent akadályt.

Itt megtalálhatja új ventilátorát, megrendelheti online, és kényelmesen házhoz szállítjuk!

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

A vízhűtéses állványventilátor csökkenti a hőmérsékletet?

Nem, ez fizikailag nem lehetséges, mert a meleg levegőt - a légkondicionáláshoz hasonlóan - ki kellene vezetni a szabadba. A vízhűtés csak friss levegőt biztosít.

Mit kell még keresnem egy olyan állványventilátorban, amelynek csendesnek kell lennie?

Az általános működési hangerőn kívül a ventilátornak különböző üzemmódokkal és intenzitásokkal kell rendelkeznie. Például csökkentheti a szintet éjszaka, ami automatikusan csendesebb működést eredményez.

Milyen szellőt árasztanak az állványos ventilátorok?

Általában legalább egy "normál"/állandó, csendesebb opció a hálószobában, és egy természetes üzemmód, amely szabálytalan szellőt produkál, ahogy az a szabadban szokásos.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.