Futópadok

Válasszon
Sorrend
29 Találatok "Futópadok"
Szűrés és rendezés

Futópadok

Futógépek

Havazik? Esik az eső? Köd van kint vagy fúj a szél?  Vagy neadjisten ... zárva van a fitneszterem?  Semmi sem akadályozhatja meg abban, hogy reggel felöltse a futócipőt és alapos munkát végezzen – ha van otthon megfelelő futógép!

A futás és a járás a legtermészetesebb emberi mozgás. A rendszeresen végzett futás és kocogás erősíti a szív- és érrendszert, erősíti a csontokat és nem utolsósorban erősíti az immunrendszert és segít a zsírégetésben is. Habár igazán terápiás hatása van a kora reggeli futásnak az erdőben vagy a parkban, ezt nem mindig engedhetjük meg magunknak. Több oka is lehet annak, hogy miért is jó a futógép használata, ilyen például a nem kedvező időjárás, a rohanó életstílus vagy a sérüléstől való félelem. Az sem utolsó szempont, hogy így már nem lesz kifogásunk – nem mondatjuk, hogy rossz az idő, nem mehetünk ki futni, nyugodtan futhatunk bent a lakásban is.

Futógép kiválasztása

Ebben a kategóriában két fő futógép típust talál.

Egy átlagos edzéshez legjobban a sport futópad felel meg. Akár 12 km/ó sebességet is el tud érni és be lehet rajta állítani a futás nehézségi fokát is. Első látásra a magasan levő fogantyúról lehet megismerni. A sebesség valamint a futás nehézségi fokának beállítására, lefutott távolság és elégetett kalóriák mérésére szolgáló számítógépen kívül ezek a futópadok rendelkezhetnek pulzusmérővel is. És hogy az edzés ne legyen unalmas, a multimédiás állomás lehetővé teszi a sorozatok nézését,  zene vagy audiokönyv hallgatását.  

Érdekes lehetőségnek számít a nehézségi fokozat és a dőlésszög beprogramozása, ennek köszönhetően olyan edzést készíthet elő, amely pontosan az Ön által választott futópályára van szabva.  Töltse le bármelyiket az előre elkészített futópályák közül és a futószalag maga fogja alakítani a beállításokat, hogy szimulálja a pálya feltételeit. Szeret versenyezni? Vegye fel a versenyt több ezer futóval szemben az egész világon, akik Önnel együtt futnak ugyanazon a futópályán.

Ha prezentáció előkészítése, mailek írása vagy programozás közben is szeretne formában maradni, akkor válassza az egyszerűbb workspace futópadot. Ezeket az egyszerűbb összecsukható futópadokat be lehet tenni az asztal alá is, így lehetővé teszik az edzést, miközben az asztalnál állva végzi a munkáját. Alacsonyabb maximális sebességének, stabilitásának és speciális csúszásgátló felületének köszönhetően kisebb a sérülésveszély. Az egyszerűbb szerkezet és az alacsonyabb tömeg azt jelenti, hogy a futópad nem foglalja el a helyet egész idő alatt az irodában. Miután elvégezte az edzésadagját, egyszerűen felállítja és elteszi a szekrénybe.

Nincs elég hely a futópadnak?

Nem mindenki rendelkezik otthon elegendő hellyel a futópad részére. Ez azonban nem lehet akadály! Ha szeret biciklizni,  a ministepper egy „közbenső lépés“ a szobabicikli és a futópad között. 

További lehetőség a vibrációs tréner, amely vibráció segítségével erősíti az izmokat és segíti a zsírégetést. Néhány perces edzés a vibrációs tréneren felér több tízperces erősítőgépen végzett edzéssel.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.