Kosár
A bevásárló kosár tartalma üres

Karaoke készülékek, karaoke rendszerek

Válasszon
  • Oldal 1 / 3
  • Oldal 1 / 3

Karaoke készülékek, karaoke rendszerek

Let's sing a SongKaraoke lejátszók és berendezések az Electronic-Star társulattól

A karaoke Japánból származik, mely már szinte az összes országban szabadidő tevékenységnek számít. Hetvenes években vált népszerűvé, elterjedt az egész világban és ugyanakkor Európában egyre inkább növekszik a lelkesedők száma.

Későbbiekben a “Singstar“ és a “We Sing“ játékok, melyek további játék konzolok számára elérhető, mint Playstation, az „ázsiai nemzeti sport“ meghonosodott a német otthonokban is. Eredet és alapelv: A karaoke fogalom japán szóból ered, „kara“, melynek jelentése üres, és egy lerövidített szóból „oke“, melynek jelentése zenekar. Híres klasszicisták művei karaoke lejátszóról vannak lejátszva, mint egy általános CD lejátszóról hozzávaló ének nélkül, tehát, olyan, mint egy hangszeres verzió. A csatlakoztatott monitoron többnyire megjelenik az ének szövege, melyet az amatőr énekel a lejátszott zenéhez. Természetesen szükség esetén, a berendezéshez egy mikrofon is van csatlakoztatva.

Ahhoz, hogy könnyebben tájékozódjunk, ajánlatos az énekelt szöveget kijelölni különböző színekkel, vagy animációval, leggyakrabban ugráló labdával. Most pedig Ön van a soron!  Énekeljen annyit, amennyit ez a szerkentyű kibír, hagyja elhangzani az Ön legkedveltebb slágereit. Sok esetben számos