Elektromos edények

Válasszon
Sorrend
37 Találatok "Elektromos edények"
Szűrés és rendezés
Elektromos edények

Elektromos edények

Új, minőségi elektromos fazekat keres, ami tökéletesen megfelel majd az igényeinek, továbbá időt és energiát takaríthat meg vele? Klarstein elektromos edényeink nagyszerű segédeszközök a háztartásba. Válasszon egy stílusos gőzfazekat vagy egy befőző fazekat!

Az automata befőző egy kiváló háztartási gép minden konyhába, ahol az emberek szeretik magukat házi dzsemekkel, erőlevesekkel és hasonlókkal kényeztetni. Az időzítő lehetővé teszi, hogy a kívánt étel elkészítési idejét pontosan beállítsuk. A befőző fazekat italautomataként is használhatjuk forralt bor, kávé vagy tea esetében. 

Amennyiben vendégeit stílusos felszolgálással szeretné elkápráztatni, akkor biztosan jól jönnek az olyan eredeti, nagyon jó minőségű háztartási gépeink, mint például a sörcsapok vagy kávéfőzők. Egyedülálló dizájnjukról a Klarstein gondoskodik, amely megismételhetetlen kivitelezésű minőségi háztartási gépeket kínál.

Kínálatunkban praktikus rizsfőzőket is talál. Rozsdamentes elektromos edényeink profi segédeszközök az ízletes rizs elkészítésénél. Rizsfőzőink is egyesítik magukban a hatékonyságot és a szép dizájnt. Amikor a rizs kész, a berendezés automatikusan melegen tartó módba kapcsol. Könnyítse meg a főzést a multifunkciós elektromos edényünkkel

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.