3 év jótállás 14 napos elállási jog

Intelligens virágcserepek

Belső kert vásárlása online

A friss fűszernövények és csírák egészségesek, és biztosítják a szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat. Termesztésük egyszerű szobakertben, mert nincs szükség kertre vagy erkélyre. A növényeket különböző létesítményekben termesztik, amelyek többnyire elektromos meghajtásúak. Az otthoni kertek vízzel vagy földdel és halogén vagy LED-fénnyel vannak felszerelve. Elmagyarázzuk a különbségeket.

Beltéri kert - a megfelelő modell

A szobakertet a köznyelvben az otthoni gyógynövénysaroknak is nevezhetjük. A technológia segítségével azonban az ablakpárkányon álló cserépből egy kis kert lett, amelynek gondozása automatikusan kezelhető. Mielőtt beltéri kertet vásárolna, a különböző modellek közül ki kell választania a preferenciáinak megfelelőt. Minden szobakertben a növények mesterséges megvilágítás mellett nőnek, de a növények felépítése és gondozása eltérő.

Egy láda vízitorma a szupermarketből már szobakertnek számít. A Smart Garden pedig automatikusan gondoskodik a megfelelő öntözésről és az optimális fényhosszról, hogy növényei mindig ideális növekedési körülmények között fejlődhessenek. Ezenkívül a Smart Garden emlékeztet, ha ellenőrizni kell a vízszintet vagy tápanyagot kell hozzáadni.

Alosztály - Smart Garden

1. Aktív szivattyús rendszerek - a víz tartalmazza a szükséges tápanyagszubsztrátumot, és egy szivattyú segítségével aktívan a gyökerekhez szállítják.

2. Mélyvizes termesztési rendszerek - a növények gyökerei a vízbe nyúlnak, és tápanyagot adnak hozzá.

3. Vezetékes rendszerek - A vezetékes rendszerek tápanyagokat tartalmazó szubsztrát kapszulákat és csapvizet használnak.

Különbségek: az első és a második kategóriába tartozó beltéri fűszerkertekben a növények vízben gyökereznek, a kanócrendszerekben a növényeket talajjal látják el.

 • 1. AeroGarden: Ebben a létesítményben egyszerre hét növényt lehet termeszteni. Kis vizes edényekben gyökereznek. A készülék automatikusan meghatározza a szükséges vízszintet és a tápanyagok mennyiségét.

 • 2. Napfényes kert: Ez a mini kert állítható magasságú. A magokat a talajba vetik, és a LED-rendszer elegendő fényt biztosít a palántáknak a növekedéshez. Van egy víztartály a föld alatt. A víz a növények gyökereihez egy pamutlapon keresztül jut el, amely a földtartály belsejében helyezkedik el, és egészen a víztartályig tart. Ez kiküszöböli a szivattyúberendezések szükségességét, és pontosan a szükséges vízmennyiséget biztosítja.

 • 3. Intelligens fűszerkert: Minden növény olyan talajban nő, amely a nanotechnológiának köszönhetően szabályozza a talaj oxigéntartalmát. A talajba pontosan annyi tápanyagot adagolnak, amennyire a növénynek szüksége van a növekedéshez. A készülék LED technológiával van felszerelve, így a lámpákat ritkán kell cserélni, és az energiafogyasztás nagyon alacsony.

 • Miért érdemes beltéri vagy intelligens kertet vásárolni?

  Kezdők számára a kanócrendszerek megfelelőek és nagyon könnyen használhatóak. Helyezze be a kapszulákat a készülékbe, töltse fel vízzel, csatlakoztassa a konnektorba, és a Smart Garden Indoor projektje elkezd formát ölteni. A másik két rendszerhez több tartozékra van szükség.

  A beltéri kertekben a szupermarketek kínálatánál szélesebb gyógynövényválasztékot kínálnak. Ráadásul ezek az önfenntartó növények garantáltan műtrágya- és növényvédőszer-mentesek.

  Gyakran ismételt kérdések a beltéri kertről

  Melyik beltéri fűszerkertet a legegyszerűbb használni?

  A vezetékes rendszerek könnyen kezelhetők és a szubsztrát kapszulák használata miatt költséghatékonyabbak.

  A beltéri kertek is alkalmasak a szamócának?

  A nagyobb növények számára is alkalmasak azok a modellek, amelyek magassága állítható, hogy a lámpa és a padló között több hely maradjon.

  Szükségük van-e a beltéri kerteknek napfényre?

  Minden beltérben üzemeltetett Smart Garden elektromos fényforrással van felszerelve, így a növények optimális növekedését még a kevésbé világos helyiségekben is biztosítja.
fel