3 év jótállás 14 napos elállási jog

Erősítő padok

Az erőnléti edzés és a kortárs állóképességi edzés egyre népszerűbbé válik. Ezt a kombinációt teszi lehetővé az állítható fitneszpad, amely minden edzőterem alapfelszerelése, és ha kevés a hely, otthon is elhelyezhető összecsukható változatban.

Az összecsukható, állítható pad használaton kívül összecsukható. Az edzés nemcsak fiatalok számára alkalmas, bármely életkorban elvégezhető. A különböző modelleket, a rendelkezésre álló lehetőségeket és azok előnyeit az alábbiakban ismertetjük.

Állítható padok - különböző gyakorlatokhoz

Ez az edzőeszköz ideális választás, ha erőnléti edzésről vagy izomépítésről van szó, például egy- vagy kétkezes súlyzókkal. A beállítás után tetszőleges edzések elvégzésére használható. Ezzel megspórolhatja az edzőterembe való elutazást és a havi díjakat.

Az edzőpad számos gépet helyettesíthet, vagy egyetlen állomáson belül egyesítheti azokat. Mindenekelőtt a fekvenyomás az egyik olyan alapgyakorlat, amelyet nem szabad kihagyni. A súlyok és a mozgássorozatok variálhatóságának köszönhetően lehetőség van az egész test edzésére, de az egyes izomcsoportok megcélzására is.

Az előnyök sokrétűek:

  • az izmok és a tartószerkezet erősítése
  • izomcsoportok regenerációja
  • hát és kar edzés
  • az izmok lebomlásának megelőzése
  • csonttömeg építése
  • az olyan egészségügyi problémák megelőzése, mint a csigolyaközi porckorong prolapsus.

Az erőnléti edzés nemcsak az izmokat erősíti, hanem a zsírégetést is serkenti.

Ferde vagy egyenes állítható pad? Melyik állítható súlypadot érdemes megvenni?

Az állítható háttámlának köszönhetően a ferde padok lehetővé teszik, hogy különböző szögekből eddze izmait, erősítse a hasát, a hátát és az egész testét. A ferde helyzetnek köszönhetően még a kisebb, gyakran elhanyagolt izomcsoportok is edzésre kerülnek. Az edzésprogram változatosabb és hatékonyabb lesz. A ferde padon egy- és kétkezes súlyzók egyaránt használhatók.

Tipikus gyakorlatok:

  • fekvenyomás
  • nyomások
  • rövidítők

Ha az állítható dőlésszögű padot kétkezes súlyzóval együtt kívánja használni, akkor további súlyzótartó állványra lesz szükség. Alternatívaként vásárolhat egy állítható súlyzóval ellátott padot is. Az egyenes pad, ahol nem lehet beállítani a fekvőfelület dőlését, éppen ellenkezőleg, lehetővé teszi bizonyos izomrészek, például a mellizmok kialakulását.

Állítható pad súlyokkal

A kiegészítő súlyok nélküli edzőpadok csak nagyon korlátozottan használhatók. A súlyokkal ellátott állítható padok különböző gyakorlatokhoz, például fekvenyomáshoz alkalmasak. Más a kialakításuk. A beépített kétkezes súlyzótartóval ellátott modellek nagyon népszerűek. Ezek általában tartalmaznak egy súlyzórudat.

A megfelelő súlyzókorongokkal azonnal elkezdheti az edzést. A súlyzótároló nélkül az edzőpad inkább egykezes súlyzókhoz alkalmas. Szintén nagyon hasznos az állítható padkészlet olyan elemekkel, mint a lábhajlító, a pillangó edző és a latissimus modul. Az összecsukható, állítható padok nemcsak összecsukhatók, ahogy a nevük is sugallja, hanem gyakran még székké is átalakíthatók. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen, ülő helyzetben gyakorolhassa bicepszét.

Vásároljon állítható padot

Az állítható padok tökéletes edzőeszközök az otthoni környezetben végzett kiterjedt erőnléti edzésekhez, legyen szó fekvenyomó gyakorlatokról, fekvőtámaszról, kézenállásról vagy fekvőtámaszról. Általános izomépítésre használják őket. Az egyenes padok az ideális alapfelszerelés. A ferde pad a gyakorlathoz szükséges megfelelő szögbe állítható, és az egyedileg állítható háttámlának köszönhetően kiterjedtebb és hatékonyabb edzést tesz lehetővé. Ha kevés a hely, vásárolhat összecsukható, állítható padot. Használaton kívül el lehet tenni. Az állítható súlypadok igazán sokoldalúak.

fel