Oszlop ventilátor

Válasszon
Sorrend
23 Találatok "Oszlop ventilátor"
Szűrés és rendezés
Oszlop ventilátor

Vásároljon toronyventilátort olcsón online - effektíven, csendesen és hatékonyan hűti a helyiségeket

A nyári hőségben akkor is megizzadhat, ha nem mozog sokat a beltérben. A kívánt hűtés eléréséhez a toronyventilátorok kiváló választásnak bizonyulnak. Webáruházunkban többféle kivitelben vásárolhatja meg őket az Ön egyéni igényeinek megfelelően. Ez a kategória megmutatja, hogy a megfelelő toronyventilátor kiválasztásakor milyen felszereltségi jellemzők érdekesek.

Toronyventilátor - nagy hasznosság a privát lakótérben és az irodában

A toronyventilátor csendes, és a zaj tekintetében messze megelőzi a többi ventilátort. Ezért van rá nagy kereslet, főleg lakóterekben való használatra tekintve. Különösen, ha a szomszédban hálószoba vagy gyerekszoba van, imádni fogja az alacsony zajszintű toronyventilátorokat. A halkan működő toronyventilátor azonban irodák számára is kiváló megoldás. A webáruházunkban megrendelhető toronyventilátorok szintén nagyon erősek, és magas hőmérsékleten is hűvös és kellemes szellőt biztosítanak. Egy másik nagy előnyük a kis felületük. Karcsú kialakításuknak köszönhetően a hosszúkás toronyventilátorok egy szűk térben is megtalálják a helyüket. Kis helyiségekbe is ideálisak.

A toronyventilátorok széles modellválasztékban kaphatók

Ha összehasonlítja az online áruházunkban található toronyventilátorokat, észre fogja venni a különbségeket, különösen a teljesítményt illetően. A nagy teljesítményű egységek hoszabb ideig tartó magas hőmérsékletre és olyan helyiségekbe alkalmasak, ahol nem lehet huzatot kialakítani. Egyes modellek többféle üzemmóddal rendelkeznek, amelyeket egyéni érzéseihez igazíthat. 75 fokos oszcillációval rendelkező toronyventilátorokat is kínálunk. A tőlünk megrendelhető vízhűtéses toronyventilátor a látens párolgási hő elvén működik. Ezenkívül rendelhet távvezérléssel ellátott toronyventilátort, és kényelmesen, távolról vezérelheti az adott üzemmódot. Válasszon toronyventilátorokat időtálló kivitelben is. Fekete, fehér vagy ezüst színű: toronyventilátoraink igazi dizájn klasszikusok, és tökéletesen illeszkednek a modern, kortárs belső terekbe.

Tanácsok toronyventilátorok vásárlásához az Electronic Staron

Ha csak az irodát szeretné kissé hűvösebbé tenni, a 36 wattos modell csökkenti a huzat kialakulásának kockázatát. Ha stílusos dizájnmegoldást szeretne, akkor egy nagyon vékony és magas toronyventilátort ajánlunk vízhűtéssel. Ha a ventilátor intenzitását folyamatosan változtatni szeretné, akkor javasoljuk, hogy használjon több üzemmódú készüléket. A távirányítóval ellátott toronyventilátor kiváló megoldás az irodában, hogy friss levegőt kapjon anélkül, hogy időt kellene vesztegetnie a felkelésre.

GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK

Alkalmasak-e a toronyventilátorok intelligens otthoni alkalmazásokhoz?

Webáruházunkban a toronyventilátorok az Ön által választott alkalmazáson keresztül történő vezérléssel kaphatók. Kényelmesen vezérelhetők okos telefonnal, és intelligens funkcióiknak köszönhetően különösen alkalmasak a technikailag jártas felhasználók számára.

Milyen hangosak a toronyventilátorok?

Más ventilátorokhoz képest a toronyventilátor csendes. Működés közben csak körülbelül 55 - 65 decibelt ér el, és nem zavarja a működési folyamatokat.

Milyen üzemmódok állíthatók be a toronyventilátorok esetében?

A legtöbb, több üzemmóddal felszerelt modell normál és éjszakai üzemmódra állítható. Természetes üzemmódban a készülék a légáramlás intenzitása alapján szimulálja a széllökéseket. A széllökés hasonló a természethez, és nagyon kellemes a felmelegedett test számára.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.