Bluetooth rádiók

Korlátlan zenehallgatás Bluetooth rádióval

A Bluetooth egy kis hatótávolságú digitális rádiószabvány. Ez lehetővé teszi, hogy az internetről származó tartalmakat közvetlenül egy Bluetooth-kompatibilis eszközre játsszon le okostelefonján keresztül. A Bluetooth-eszközök fejhallgató, rádió, sztereó vagy hordozható boombox formájában állnak rendelkezésre. A terjedelmes hanghordozók, például CD-k, kazetták vagy hanglemezek helyett egyszerűen betöltheti a tartalmat mobiltelefonjával, és lejátszhatja egy Bluetooth-eszköz segítségével.

Bluetooth rádió vásárlása nagy választékban

A legtöbb esetben a Bluetooth rádiónak van egy innovatív funkciója is. A régi földfelszíni vétel helyett a DAB vagy digitális rádió az internetről érkező jel segítségével működik. Ennek köszönhetően sokkal szélesebb csatornaválasztékot biztosít, amelyet mindig zaj és recsegés nélkül élvezhet.

Konyharádió Bluetooth-szal

Konyharádióink kicsik és kompaktak, mégis kiváló hangminőséggel rendelkeznek. Egyes modellek úgy vannak tervezve, hogy szükség esetén fali szekrény alá szerelhetők legyenek. Ennek köszönhetően nem foglalják el az értékes helyet a kis konyhákban, és rendkívül diszkrétek. Ezenkívül a konyhai rádiókat kapszulázzák a nedvesség behatolása ellen. A főzési gőzök nem károsíthatják az érzékeny elektronikát. A felületek könnyen tisztíthatók, és elviselik a mosószerrel való permetezést is.

Sztereó Bluetooth-szal

A sztereó rendszer a nappali médiafogyasztásának központi eleme. Párosítható TV-vel, így minden filmhez kiváló hangminőség áll rendelkezésre. A Bluetooth párosításnak köszönhetően a YouTube-videókat képpel és hanggal élvezheti. A Bluetooth technológiával ellátott sztereó rendszer digitális rádióval is fel van szerelve. Ez a nemzetközi digitális rádióállomások nagy világát nyitja meg, amelyek minden ízlésnek megfelelő műsort kínálnak.

Boombox Bluetooth-szal

A boombox a régi tranzisztoros rádió modern változata. A boombox kicsi, praktikus eszközként egészen a látványos méretekig kapható, integrált szállító kerekekkel. A kis boomboxok ideális társak a piknikezéshez vagy a strandra. A nagy boombox bármelyik pincét vagy parkolót bulizónává változtatja. A boombox mindig beépített akkumulátorral rendelkezik, amely USB-kulccsal tölthető. Ez azt jelenti, hogy korlátlan mennyiségű zene és média áll rendelkezésükre bárhol és bármikor.

Melyik Bluetooth rádiót érdemes megvenni?

A Bluetooth-rádió a jelen zenei rendszere. Az egyszerű kezelhetőség és a zene, hangoskönyvek és egyéb hanghordozók korlátlan választéka maximális választási szabadságot biztosít. Ezt egészíti ki a digitális rádió vétele, amely több ezer állomásból kínál választási lehetőséget. A konyharádió Bluetooth-szal ideális konyhába, fürdőszobába vagy erkélyre. Rendkívül kompakt, könnyen tisztítható és védett a nedvesség behatolása ellen. A Bluetooth-szal ellátott sztereó rendszer korlátlan választékban kínálja a zenei élvezetet a nappaliban. A Bluetooth Boombox a digitális média egész világát nyitja meg útközben.

GYIK

Mekkora a Bluetooth technológia hatótávolsága?

A Bluetooth-jelek hatótávolsága néhány méterre korlátozódik.

Mindig szükségem van internet-hozzáférésre a Bluetooth-hoz?

Ha a média az okostelefon beépített memóriájába van betöltve, akkor közvetlenül a Bluetooth-rádión keresztül is lejátszható. Internet-hozzáférés tehát nem szükséges.

Veszélyesek a Bluetooth-sugarak?

A Bluetooth nem sugarakkal, hanem rádióhullámokkal továbbítja a jeleket. Ezek teljesen ártalmatlanok. Ez tudományosan bizonyított.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.