Elektromos tűzhelyek

Gyakran utazik vagy kisebb háztartásban lakik és egy minőségi és praktikus elektromos tűzhelyet keres, amely időt és helyet takarít meg? Az electronic-star kínálatában indukciós elektromos tűzhelyeket, főzőlapokat és kétlapos rezsót talál, amelyet bárhová magával vihet. Egyedi dizájnjukról és a nagyon jó minőségükről a Klarstein és a OneConcept márkák gondoskodnak.

Elektromos főzőlapjainkkal nem kell attól félnie, hogy hidegkonyhára kell fanyalodnia. A kiránduláson vagy a sátorozáson az Ön kulináris finomságairól a minőségi elektromos tűzhely gondoskodik. A főzés, a melegítés és a melegen tartás még sosem volt ilyen egyszerű. Az indukciós főzőlap felülete egyszerűen karbantartható és ellenálló.

Új elektromos háztartási gépet keres a konyhájába? Válasszon minőségi kerámia főzőlapjaink, sütőink vagy nagy teljesítményű páraelszívóink kínálatából. Háztartási gépeink jó minőségűek és egyedi dizájnnal jeleskednek, amely nem hiányozhat egy modern konyhából sem. 

Az electronic-star kínálatában praktikus különálló főzőlapot is talál, amely a kertbe, sátorozáshoz vagy különféle catering rendezvényekre alkalmas. A bonyolultabb elkészítésű ételekhez próbálja ki a háromlapos indukciós főzőlapunkat. Az electronic-star igyekszik ötletes konyhai kisgépeket kínálni, amelyek megkönnyítik és kellemesebbé teszik a munkát a konyhában.


Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.