Elektromos tűzhelyek

Válasszon
Sorrend
14 Találatok "Elektromos tűzhelyek"
Szűrés és rendezés
Elektromos tűzhelyek

Gyakran utazik vagy kisebb háztartásban lakik és egy minőségi és praktikus elektromos tűzhelyet keres, amely időt és helyet takarít meg? Az electronic-star kínálatában indukciós elektromos tűzhelyeket, főzőlapokat és kétlapos rezsót talál, amelyet bárhová magával vihet. Egyedi dizájnjukról és a nagyon jó minőségükről a Klarstein és a OneConcept márkák gondoskodnak.

Elektromos főzőlapjainkkal nem kell attól félnie, hogy hidegkonyhára kell fanyalodnia. A kiránduláson vagy a sátorozáson az Ön kulináris finomságairól a minőségi elektromos tűzhely gondoskodik. A főzés, a melegítés és a melegen tartás még sosem volt ilyen egyszerű. Az indukciós főzőlap felülete egyszerűen karbantartható és ellenálló.

Új elektromos háztartási gépet keres a konyhájába? Válasszon minőségi kerámia főzőlapjaink, sütőink vagy nagy teljesítményű páraelszívóink kínálatából. Háztartási gépeink jó minőségűek és egyedi dizájnnal jeleskednek, amely nem hiányozhat egy modern konyhából sem. 

Az electronic-star kínálatában praktikus különálló főzőlapot is talál, amely a kertbe, sátorozáshoz vagy különféle catering rendezvényekre alkalmas. A bonyolultabb elkészítésű ételekhez próbálja ki a háromlapos indukciós főzőlapunkat. Az electronic-star igyekszik ötletes konyhai kisgépeket kínálni, amelyek megkönnyítik és kellemesebbé teszik a munkát a konyhában.


Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.