Kerti grillek

Válasszon
Sorrend
44 Találatok "Kerti grillek"
Szűrés és rendezés
Kerti grillek

Faszenes grill

A faszenes grillek azért népszerűek, mert valódi grillezési élményt nyújtanak. Vásárlás előtt azonban nem könnyű a döntés. Vannak különböző változatok, például fedővel ellátott verziók. Ezek a faszenes gömbgrillek. Sok más modell is létezik. De miben különböznek, melyek a megfelelőek, és mely funkcióknak van értelme? Itt megtudhatja.

Faszenes grill - miben más és mik az előnyei?

Az igazán profi grill mesterek a faszenes grillt választják. A szén ereje jellegzetes illatot és hangokat eredményez. Az alapelv egyszerű: az ételt a grillre helyezi az izzó parázs fölé, amelyet faszénnel vagy brikettel hoz létre. Kipróbálhat különböző fa fajtákat, így különböző illatokat hozhat létre. Különböző méretek és formák állnak rendelkezésre, hogy a grill megfelelő tulajdonságokkal rendelkezzen.

Faszenes grillek különböző típusai

Az online áruházban például a különböző kivitelű faszenes grillek széles választékát találja:

  • Gömbgrill

  • Füstölő

  • Kerámia grill

  • Forgó grill

  • Malac grillezés

Nyitott grill esetén, a sütés a közvetlen hő hatására történik. A gömbgrillek, azaz a fedéllel ellátott faszenes grillek, zárt formájuknak köszönhetően alkalmasak főzésre, füstölésre és sütésre. A vastagabb húsdarabok grillezéséhez is megfelelő, mivel a hő a készülékben marad. A hőkeringés optimális, az elkészítési folyamat pedig rendkívül kíméletes. Zárt kivitelnél a hőmérséklet szellőzőnyílások segítségével szabályozható.

Indirekt grillezés, füstölés vagy különleges sütés végezhető a füstölő grill segítségével. A grillezett ételek körül forró füst áramlik.

Faszenes grill vásárlása - melyik legyen?

A faszenes grillek jellegzetes füstös aromát adnak a grillezett ételeknek. A különböző modellek különböző elkészítési lehetőségeket kínálnak. Így döntheti el, hogy melyik grill a legmegfelelőbb:

A faszenes gömbgrillel indirekt módon grillezhet és főzhet. Válasszon a különböző anyagok, például kerámia vagy rozsdamentes acél közül. Az első esetben nagyon magas hőmérséklet érhető el. A grillrács rozsdamentes acélból készült, rendkívül tartós és könnyen tisztítható.

Ha szereti a különleges elkészítési módokat és ízeket, akkor egy speciális füstölőberendezés, például marhaszegy füstölésére alkalmas grillsütő lehet a megfelelő az Ön számára. Ez lehetővé teszi, hogy ellenőrzött és kíméletes módon készítsen füstölt ételeket. A füst a füstölőből a grillkamrába áramlik. A hőmérő a füstölő alapfelszerelése. Keresse az alábbi különleges funkciókat:

  • Nagy grillezőfelület

  • Extra hosszú lábak a hát számára is kényelmes grillezéshez

  • Fékkel ellátott kerekek

  • Villák és bilincsek a csomagban

  • Esővédő huzat

Találja meg az Önnek legmegfelelőbb grillt online. Vegye figyelembe a grillezőfelület súlyát és méretét is. Egyes modellekhez tárolórekesz is tartozik.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Faszenes grill vásárlása - melyik legyen?

A legsokoldalúbb grill a gömbgrill, amely fedővel rendelkezik. Ez felgyorsítja a főzési folyamatot. A gömbgrillek sokoldalúak, és számos lehetőséget kínálnak a különböző grillezett ételek elkészítésére. A füstölés is népszerű. Ez az elkészítési mód hasznos például a bordák esetében.

Milyen anyagból készülnek a grillek?

Népszerű anyagok a rozsdamentes acél, az alumínium és a kerámia. A rozsdamentes acél és a nagyon könnyű rozsdamentes acél könnyen tisztítható a grillezés után.

Melyek a fontos szempontok a faszenes grill vásárlásakor?

Mire fogom használni a faszenes grillt, hol lesz a helye, és hány személy számára szeretnék grillezni? Közvetlenül vagy közvetve grillezne? Ezek fontos kérdések, amelyekre még a vásárlás előtt választ kell kapnia. Ezután kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb grillt.