Kerti kandallók

Válasszon
Sorrend
28 Találatok "Kerti kandallók"
Szűrés és rendezés
Kerti kandallók

Vásároljon kerti kandallót olcsón és online - kiváló minőségű design kandalló az igényes teraszra

Ahogy lassan beköszönt az éjszaka, a legjobb dolog a nap végeztével a tűz mellett pihenni a kertben. A teraszon lévő kandalló a pislákoló lángoknak köszönhetően meleget áraszt, és kellő fényt ad. Az Electronic Star-nál remek áron vásárolhat kerti kandallót. Emelje ki kerti teraszát egy stílusos kinti kandallóval!

Vásároljon kerti kandallót és élvezze annak számos funkcióját

Webáruházunkban különböző felhasználási területekre alkalmas kültéri kandallót vásárolhat. A klasszikus modellek csak kandalló funkcióval rendelkeznek, és hagyományos tüzelőanyaggal fűthetők. Az olyan neves márkák modelljei, mint a blumfeldt és a Klarstein, határozottan exkluzívak. Pizzasütő vagy gázgrill vásárlása helyett használhatja tűzrakóhelyünket is a különféle finomságok elkészítésére. Más konstrukciók hősugárzóként működnek. Ha esténként hangulatos fényre vágyik a teraszon, és nem szeretne hagyományos fényforrásokat használni, akkor az online áruházunkban található luxus kerti kandallók egyike kiváló választás lehet.

A kerti kandallót ritkán szállítják külön - vonzó modellek választéka

A kerti kandalló a keskeny és magas, valamint a széles és kompakt formák széles választékában kapható. Egyes változatok külön tárolórekesszel rendelkeznek a tüzelőanyag, például a rönkök számára. Az anyagok tekintetében megkülönböztetünk rozsdamentes acélból, acéllemezből, öntöttvasból és tűzálló agyagból készült kerti kandallókat. További különbségek figyelhetők meg a fűtés típusában. A fatüzelésű kandallók mellett gázüzemű kandallók és pelletből készült teraszfűtők közül is választhat. A kerti kandallók vonzó színválasztéka található üzletünkben. A feketétől, az antraciton keresztül a fehéren át a nemesen csillogó bronzig és ezüstig mindenki számára van kandallónk.

Kerti kandalló vásárlása - hogyan találjuk meg a megfelelőt?

Ha olyan kerti kandallót keres, amely tökéletesen illeszkedik a kinti környezetbe, érdemes először a formára összpontosítani. Ha új kerti kandallóját a teraszon helyezi majd el, javasoljuk, hogy magas és nagyon keskeny modellt válasszon. A kandallót klasszikus módon fával használhatja, és élvezheti a pattogó parázs varázsát. A rozsdamentes acélból készült modellek között rozsdamentes kerti kandallókat is talál. Ha a kinti kandalló szélnek kitett területen található, a tömör öntöttvas kandalló az ideális. Rendelje meg az Ön által választott, kiváló minőségű és modern kerti kandallót az Electronic Star webáruházban még ma!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Szükségem van hatósági engedélyre a kerti kandallóhoz?

Amíg a kerti kandallót rendeltetésszerűen, engedélyezett tüzelőanyaggal, például fával, gázzal vagy pellettel üzemelteti, addig nincs szükség hatósági engedélyre ehhez a hőforráshoz.

Milyen anyagból legyen a kerti kandalló?

Ha a kandalló állandóan a teraszon lesz, akkor érintkezik az esővel és a nedvességgel. Ebben az esetben korrózióálló anyagot válasszon. A rozsdamentes acél magas szintű korrózióvédelmet biztosít. A csiszolt acélnak viszonylag gyenge a korrózióállósága.

Milyen fával tüzelhetünk a kerti kandallóban?

Fontos, hogy a fa természetes legyen. Ha a fát lakkozták, olajjal kezelték, vagy még festékmaradványok vannak rajta, nem szabad elégetni. Ennek oka, hogy az égés során mérgező füstök kerülhetnek a környezetbe.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.