Fitness trambulinok

A szórakozás és a sport összekapcsolása egyszerű: a fitnesz trambulin lehetővé teszi!

Egy fitnesz trambulin birtoklása nemcsak modern, hanem végtelenül szórakoztató is. Először is különbséget kell tenni két különböző típus között. A klasszikus trambulin magas ugrásokat és akrobatikus elemeket tesz lehetővé, és inkább a szórakozást szolgálja. A fitnesz trambulin viszont egy valódi sporteszköz, amelyet könnyen fel lehet állítani otthonában, és funkcionális edzésre lehet használni.

Fitness trambulin mint sporteszköz

A sporttrambulin különböző lehetőségeket kínál az átfogó edzéshez és kihívásokhoz a test számára. Már a berendezésen való állás is nagymértékben elősegíti a koordinációt és az egyensúlyt. A különböző gyakorlatok során nemcsak az izmoknak és az inaknak kell keményen dolgozniuk, hanem az egyensúlyérzéknek is. A támasztóizmoknak tehát jelentős mértékben részt kell venniük a gyakorlatban, ami még hatékonyabbá teszi a fitnesz trambulinon végzett teljes testet átfogó edzést. Ideális mindenkinek, aki nem csak a lábakat, hanem az egész testet szeretné edzeni. A különböző gyakorlatok kiválasztásával könnyen meghatározható és szabályozható, hogy a különböző területek milyen mértékben terhelődnek az edzés során. A trambulinon végzett átfogó álló- és tartásgyakorlatok erősítik az egész izomzatot, míg a kitartó ugrálókötelek felpezsdítik a vérkeringést. A rendszeres testmozgás tehát amellett, hogy javítja a testérzetét, a mozgékonyságát is javítja. A trambulinon felpörög a szív- és érrendszer, a berendezés pedig segíthet a fogyásban, a fittség fenntartásában és a hosszú távú regenerálódásban.

Minden lakásban elfér egy fitnesz trambulin?

A trambulin nem csak könnyen szállítható, de bárhol elhelyezhető, ahol edzeni szeretne. A kompakt méretek nagy előnyt jelentenek! Természetesen, ha nyáron szép az idő, akkor ezt a sportot a szabadba is áthelyezheti, és a trambulin a teraszon vagy a kertben állhat. A friss levegőn és a napon végzett testmozgás kétszer olyan szórakoztató. A sporteszközöket azonban azok is gond nélkül használhatják, akiknek nincs kertjük. Mivel a trambulinon végzett különböző gyakorlatokhoz nem kell túl magasra ugrania, és a felfüggesztés sem engedi meg a túl magas ugrásokat, így átlagos belmagasság mellett beltérben is könnyedén edzhet. Mint minden sportolásnál a saját lakásban, itt is tekintettel kell lenned az alattad lévő lakásban lakó bérlőkre. A mozgások nagyfokú csillapítása ellenére a szomszédok számára csekély zajterheléssel járhat. Ebben az esetben a zajszint könnyen csökkenthető a padlóra helyezett külön edzőpad használatával.

Fitness trambulin az egész családnak

A trambulin kicsiket és nagyokat egyaránt vonz. A gyerekek szívesen használják a játszótereken, és játékos könnyedséggel mozognak rajta. A felnőttek viszont különösen élvezik a magas sportolási igényességet, valamint azt, hogy ugyanazon a sporteszközön egyszerű és összetett gyakorlatokat is végezhetnek. Nem vagy órákhoz kötve a fitneszteremben! Nem számít, mikor van szabadideje, a trambulin várja Önt: este tévénézés közben, vagy reggel, felkelés után néhány szabadgyakorlattal, hogy felpezsdítse a vérkeringést. A praktikus fitneszeszközök mindig rendelkezésre állnak, és vonzzák a sporttevékenységeket. A mindennapi életbe való zökkenőmentes integráció tehát nagyon egyszerű! Aki rendszeresen edz, hamar megérti, milyen jó hatással van a trambulin az állóképességre és a fizikai erőnlétre.

Mit kell figyelembe venni vásárláskor?

Ha fitnesz trambulint szeretne vásárolni, különböző modellek közül választhat. Léteznek fogantyúval ellátott és fogantyú nélküli változatok - mindkét változatnak különböző előnyei lehetnek. A fogantyúval ellátott trambulinokon sokkal könnyebb számos gyakorlatot végrehajtani, és kezdőknek ajánlott. A súly is fontos szerepet játszik. A legtöbb trambulinon feltüntetik a trambulin maximális terhelhetőségét. Ezeket az előírásokat mindenképpen be kell tartani, mivel csak így garantálható a trambulin működőképessége. Az Elektronic Star-nál kizárólag kiváló minőségű, a legmagasabb követelményeknek is megfelelő fitnesz trambulinokat talál. Hosszan és intenzíven használhatóak, és nagyon jó rugózási tulajdonságokkal és stabil konstrukcióval győznek meg. Az ilyen sporteszközök hosszú ideig társként szolgálnak, és a sportot jelentősen élvezetesebbé teszik a saját négy fal között. Kezdők és haladók egyaránt megtalálják itt a megfelelő modellt - nézzen körül!

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.