Kosár
A bevásárló kosár tartalma üres

Mikrofonok

Válasszon
  • Oldal 1 / 4
  • Oldal 1 / 4

Mikrofonok

Vezetékes mikrofonok és vezeték nélküli mikrofonok kezdők és szakértők  számára egyaránt az E-Star -tól

Számtalan esemény, például előadások, bemutatók, konferenciák, koncertek és karaoke partik megkövetelik a mikrofont. Alapjában véve két fajta mikrofont külömböztetünk meg. Vezeték nélküli és vezetékes  mikrofonokat. A vezetékes mikrofonoknál a működés egyforma,az adat átvitel természetesen kábelon keresztül történik.

Vannak különféle mikrofonok. A klasszikus és a dinamikus mikrofonok mellett amit az ember a kezében tart, használhat Headset vagy Lavalier mikrofonokat,amelyek kis felcsatolhatóak.
Ez a fajta vezeték nélküli mikrofonok előnye, hogy nincs szükség arra, hogy valaki a kezében tartsa.
Ehelyett a fejhallgatót könnyen fel lehet helyezni a fejre és a mikrofont könnyen csatolhatja a nyakkendőre vagy az ing gallérjára. Emiatt ezek az eszközök gyakran vannak használva musicalek-ben, filmekben és televíziós produkciókban.  Nagyon diszkrét és szolgál hozzá egy külön rádióadó (zsebadó), amely könnyen elrejthető a ruházat alatt. Emellett számos mikrofon különbözik a frekvenciatartományban. Az E-Star kínálatában megtalálható minden versenyképes mikrofon, a nagyon rövid hullámú (URH) és az ultra nagy hullámú mikrofon is (UHF).
Az alapelv az, hogy a hang a magasabb frekvencián javultabb és tisztább. Ezért fontos tudni, hogy mi a célja, mire szeretne használni a mikrofont.

A mikrofon szándékát, mire szeretne használni, a vezetékes mikrofonnál is fontolja meg. A Elektronik-star.sk  megtalálja mindkét mikrofont az XLR kimenetűt a jack csatlakozóval és a kombinált eszközt szintén.  XLR kimenetek különösen a professzionális audio-rendszerknél használatosak. Tehát így csatlakoztathat egy mikrofon vevőegységet egy  PA rendszerhez.
Ez azt jelenti, hogy a hang átvitel egy nagyon széles közönség számára is prezentálható. A mikrofon használlata a kábel segítségével különösen alkalmas a laikusok számára. Evvel a kábel segítségével egy kezdő is könnyen csatlakoztathat mikrofont PC-hez vagy egy diktafonhoz.
Ezek a kábelek egyszerű használlata nagy előny. A szakértők számára van egy javaslatunk. A modern podcast mikrofonok PC és MAC számítógépekhez. Ezentúl nem lessz gond a professzionális podcastok közzétételéhez.

Hangosan és világosan - Megafon az E-Startól. Akár egy hang erősítő az adott eseményhez vagy résztvevőként egy Partygagon, vagy összejöveteleken,a hangosbeszélők fontos szerepet játszanak különböző területeken.  Megafon viszonylag egyszerű elven működik . A megafon csőjében egy hangerősítő található, amely egy mikrofonnal egy erősítővel és hangszóróval rendelkezik, így felerősödik akár 120 dB-t re is. Ebben az esetben már nem kell a mikrofón fejéhez beszélni, mint a legtöbb mai hangosbeszélőben,amelyek csatlakoztatva vannak kézi mikrofonnal.

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.