Biciklizés, kerékpározás

Válasszon
Sorrend
  • Oldal 1 / 2
67 Találatok "Biciklizés, kerékpározás"
Szűrés és rendezés
  • Oldal 1 / 2
Biciklizés, kerékpározás

Egy négylábú kedvence van otthon? Akkor mostantól akár együtt is elmehetnek biciklizni. A tágas utánfutóban kutyája kényelmesen és főképp biztonságosan utazhat. Kutyaszállító utánfutóink kisebb és közepes méretű kutyafajtáknak valók, amelyek tömege legfeljebb a 40 kg-ot éri el. A szellőzésnek, a minőségi anyagoknak és a csúszásmentes kivitelnek köszönhetően kutyája kellemesen fogja magát érezni.

Felejtse el a bevásárlás közbeni fájó kezeket vagy a veszélyes manőverezést a biciklivel és a bevásárlószatyrokkal. Praktikus, biciklire erősíthető utánfutókat kínálunk, amiket egyszerűen felerősíthet a biciklijére. A Duramaxx biciklire erősíthető teherszállító utánfutók minőségi anyagokból készültek, vízhatlanok és tágasak.

A Duramaxx gondolt a kisgyerekes családokra is. Ha egy kirándulásra menne a természetbe vagy a parkba, akkor ezt most már biciklivel is megteheti, miközben nem kell a gyermek biztonsága miatt aggódnia. Az utánfutón a gyerek kényelmesen fogja magát érezni, és egyúttal kiváló kilátása is lesz a környezetére. A rugózás tompítja a rázkódásokat és védi gyermeke hátgerincét. Vegyen online egy gyerekek szállítására alkalmas, biciklihez erősíthető utánfutót, és kezdődhet a kaland!

A téli hónapok vagy rossz idő esetén biztosan értékelni fogja a szobabiciklijeinket is. Túrázás és szabadidős tevékenységek szerelmesei, figyelem! Minőségi túrazsákjaink és utazótáskáink vannak Önnek. Az electronic-star webáruház egy csomó minőségi terméket kínál a szabadidős tevékenységekhez. Vegyen új outdoor felszerelést még ma!

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.