Kosár
A bevásárló kosár tartalma üres

Borhűtő

Válasszon

Borhűtő

A borhűtő már rég nem csak az éttermek vagy borozók kiváltsága. Napjainkban bárki megengedhet magának egy takarékos és minőségi borhűtőt. Választhat szabadon álló vagy beépített borhűtők, illetve bortartó rácsok közül. Kínálatunkban természetesen pótalkatrészeket és tartozékokat is talál.

Szereti a minőségi borokat?  Ebben az esetben biztos szeretné, ha kedvenc italai a lehető legjobb körülmények között lennének tárolva.  Egy borhűtő vásárlásával palackjai a megfelelő pozícióban, ideális hőmérsékleten, és a kívánt félhomályban lesznek tárolva. Ha egy beépített borhűtő mellett dönt, készüljön fel az alkohol reprezentatív tárolására.

Nyújtson a bornak ideális körülményeket, hogy megőrizze optimális hőmérsékletét és aromáját.  Nyűgözze le vendégeit a legközelebbi látogatásukkor egy saját elegáns borhűtővel. A bor mellett a minőségi kávét is szereti?  Biztos megörvendezteti Önt és a vendégeit is egy új, stílusos kávéfőző. Rendezze be konyháját eredeti stílusban! Vessen egy pillantást a többi