Vattacukor készítő gép

Szereti a vattacukrot és nem csak egyszer egy évben szeretné enni a vásáron? Akkor egy saját házi vattacukor gépet kínálunk Önnek, a OneConcept márkánktól. Ízlelje meg ezt az édes finomságot otthona kényelmében! Örvendeztesse meg gyermekeit házi vattacukorral különféle íz- és szín kombinációkban.

Teljesítse gyermekkori álmát, és legyen otthon saját vattacukra bármikor, amikor gusztusa lesz rá. Elkészítése klasszikus kristálycukorral történik. Mindig pontos adag cukrot tehet a forró tartályba a mellékelt mérőkének köszönhetően. A felforrósodott cukor cseppfolyóssá válik. A forgó mechanizmus ezt finom cukorszálakká változtatja, amelyet elég elkapni a pálcikával. 

 

 

Legyen a legjobb szülő, és tegye meseszerűvé a gyerekzsúrt a vattacukor gépnek köszönhetően! A vatta párnákat gyorsan megtanulják elkészíteni a gyermekei is. A gyerekek elégedett mosolya és ragacsos ujjai minden pénzt megérnek. Konyhai kisgépeink megkönnyítik és kellemesebbé teszik a családdal töltött pillanatokat.

Szereti az édes finomságokat? Ebben az esetben ne hagyja figyelmen kívül a gofrisütőinket, Cake Pops sütőinket vagy elektromos serpenyőinket se, amelyeknek köszönhetően ízletes palacsintákat készíthet otthona kényelmében. Vásároljon új háztartási cikkeket konyhájába online, még ma! 

 

 

Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.