Espresso kávéfőző

Vásároljon olcsó eszpresszógépeket online

Az ízletes és vitalizáló eszpresszó készítése igazi művészet. Ha a legjobb eredményt szeretné elérni, javasoljuk, hogy vásároljon eszpresszógépet. Kínálatunkban nagy teljesítményű és exkluzív készülékeket talál kiváló ár-teljesítmény aránnyal - modern funkciókkal és elegáns dizájnnal. Az Electronic Star-nál mindent megtalál a kis univerzális készülékektől a multifunkcionális professzionális gépekig.

Espresso kávéfőző - ezek közül a modellek közül választhat

Az eszpresszógépek speciális technológiájukkal különböznek a hagyományos kávéfőzőktől. Az egy- és kétkörös modellek mellett két melegítővel rendelkező kettős vízforraló is vásárolható. Ugyanilyen népszerű a portaszűrős eszpresszógép is. Nagynyomású szivattyúval működik. Az egységek a teljesítményben is különböznek, amelyet wattban adnak meg. Kicsi és kompakt eszpresszógépet szeretne, vagy egy nagyméretű modellt, amely konyhája stílusos központi eleme lesz? Megnézheti a sokoldalú formaterveket is. Kollekciónkban elegáns minták váltakoznak retro modellekkel piros vagy égszínkék színben. Végül, de nem utolsósorban, egy őrlővel ellátott eszpresszógép is kapható webáruházunkban.

Eszpresszó a koffein pótlására az étkezések között

Egy eszpresszógép vásárlása különösen akkor érdemes, ha gyakran fogad vendégeket, és vacsora után finom eszpresszót szeretne készíteni nekik. Vagy szeretne ébren maradni egy eszpresszóval a laptopja mellett a munkahelyén vagy este a kanapén. A kis kávéfőzők ideálisak az otthoni irodába. Készítsen szimpla vagy dupla eszpresszót a kínálatunkban található gépekkel - ahogyan Ön szereti.

Vásárlási útmutató: Eszpresszó őrlővel vagy anélkül?

Ha abszolút friss kávébabot és szenzációs aromaélményt szeretne elérni az elkészítés során, akkor jó választás egy olyan eszpresszógép, amely beépített darálóval rendelkezik. A portaszűrővel ellátott eszpresszógép ideális megoldás, ha kiváló eszpresszót szeretne felszolgálni és sok embert szeretne szórakoztatni. Ha nincs munkalap a konyhájában, vagy ha csak kis hely áll rendelkezésére, akkor egy kis és kompakt kávégépet ajánlunk.

Hogy ne kelljen tejhabot nélkülöznie ehhez az erős kávéitalhoz, nálunk külön tejhabosítóval ellátott készülékeket is beszerezhet. A konyhában a vizuális eleganciának hódolhat egy olyan modellel, amely érintőképernyővel van felszerelve. Ha gyorsan szeretne felmelegíteni egy készüléket, akkor ideális esetben nagy teljesítményű készüléket használjon. Nézze meg a kiváló minőségű kávéfőzőket az Electronic Star online áruházban, és rendelje meg kedvenc kávéfőzőjét, amelyet pillanatok alatt házhoz szállítanak Önnek!

Gyakran ismételt kérdések az eszpresszó kávéfőzőkkel kapcsolatban

Mi az a dupla vízmelegítő?

Ez egy portafilteres kávéfőző, amely két főzőtartállyal van felszerelve. Az egyik forró gőzt készít - a másik kávét. Maga az egység mindkettőt ötvözi.

Milyen szivattyúnyomással kell rendelkeznie a nagy teljesítményű kávéfőzőknek?

A kiváló minőségű készülékek nyomása körülbelül 15 bar. Rendkívül erős, 20 bar nyomású készüléket vásárolhat neves gyártóktól.

Mennyi ideig tart az eszpresszó elkészítése?

Az Ön eszpresszóját a modern gépek nagy gondossággal, másodpercek alatt készítik el. A teljes íz élvezete érdekében az ideális főzési idő 25-35 másodperc.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.
Bejelentkezés
Kérjük, adja meg az e-mail címét.
Adjon meg minimum 6 vagy több karaktert.